Mestarien liiga ti 07.03. klo 22:00

Benfica - Club Brugge

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Armopaloja ei näkyvissä! Onko tässä Mestarien liigan kovin yllättäjäkandidaatti?

Benfica osoitti jo avauskamppailussa paremmuutensa selvästi, kun se pelasi vierasnurmella Club Bruggea vastaan. Rumemmat numerot eivät olisi olleet mikään yllätys ja ottelupari vaikuttaa melko ratkenneelta toiseen osaotteluun tultaessa. Todennäköisesti portugalilaisisäntä vain jatkaa samaa rataa kuin viime viikolla, eikä se lupaa lainkaan hyvää vieraille. Benfican suoritukset ovat tulleet viimeistään edellisten parin sesongin aikana tutuiksi suurelle yleisölle ja joukkue vaikuttaa myös tällä kaudella vahvimmalle yllättäjäkandidaatille näissä Mestarien liigassa.

Kuten tiedetään Benfica ei ole hävinnyt kertaakaan kotiotteluaan kuluvalla kaudella. Avauskamppailussa ero joukkueiden välillä oli valtava ja sen voi odottaa vain kasvavan – myös tulostaululla – toisessa osaottelussa. Isännän ei tarvitse muuttaa mitään ja epätoivoinen Brugge joutuu avaamaan pakettiaan entisestään kavennusosumien toivossa. Isäntien vahvuus tilanteenvaihdoissa ei ole salaisuus ja todennäköisesti se rummuttaa taululle edellisviikkoa rumemmat numerot kotiyleisönsä edessä.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Tiettävästi sekä Chiquinho että Goncalo Guedes ovat jälleen pelikunnossa, kuten myös laitapuolustaja Alexander Bah. Tämä tarkoittaa, että ainoastaan Mihailo Ristic sekä Julian Draxler ovat sivussa Roger Schmidtin miehistön puolelta. Vierailla on niin ikään pari poissaoloa. Voittomaaliin johtaneen rangaistuspotkun avausosaottelussa aiheuttanut Jack Hendry on loukkaantunut ja Andreas Skov Olsen jatkaa niin ikään sivussa.

Jos Scott Parker ei ole keksinyt, kuinka isäntien moninainen eli lukuisilla laadukkailla variaatioilla varustettu hyökkäyspelaaminen saadaan aisoihin, ei Benficalla ole hätää. Käytännössä Bruggelle on täysi mahdollisuus saada tilkittyä oma pää, koska sen pitäisi samalla itse onnistua vähintään kahdesti maalinteossa viedäkseen homma jatkoajalle.

Bruggen kotisuoritus oli ala-arvoinen ja joukkueiden tasoero selvästi odotettua suurempi. On mahdotonta uskoa, että joukkue onnistuisi vierasnurmella maalinteossa, kun se ei saanut juurikaan uhkaa luotua edes kotonaan. Pelivalinnaksi maistellaan kotivoitto vähintään kahdella maalilla (Benfica -1,5). Belgialaisista tulee huolella teurasta tässä parissa!

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Spreads – Benfica -1,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Spreads – Benfica -1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 50€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.