Mestarien liiga ti 11.04. klo 22:00

Benfica - Inter

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vaivaiset kolme maalia yli kuukaudessa! Löytäisikö Inter tehojaan penkittämällä Romelu Lukakun?

Benfica pelaa toistamiseen suurenmoista kautta ja kevättä paitsi kansallisella tasolla myös Mestarien liigassa. Välieräpaikka häämöttää portugalilaisten saavutettavissa, kun käynnistyvällä kierroksella vastassa on tehoton ja tärkeiden pelaajien poissaoloista kärsivä Inter. Toki myös isännillä on jokunen ukko sivussa, mutta vahvempana kollektiivina kotijoukkue on Lissabonin tiistai-illassa erittäin vahva voittajakandidaatti.

Interin on käytännössä pakko saada kelvollinen tulos vieraskentältä, jos se mielii jatkoon. Benfica on esiintynyt läpi kauden valovoimaisesti kotiyleisönsä edessä, mutta ei se missään tapauksessa ole reissussakaan huono ollut. Nicolas Otamendi on tulevassa matsissa sivussa pelikiellon takia ja loukkaantuneina jatkavat ainakin Julian Draxler, Goncalo Guedes sekä Mihailo Ristic. Alexander Bahin pelikunto on kysymysmerkki.

Vierailija ei isäntien poissaoloista huolimatta saa mitään etua. Interin puolelta puuttuvat esimerkiksi Milan Skriniar sekä Hakan Calhanoglu, jotka kärsivät seuralle kalliiksi käyvät kolhut hiljataisella maaottelutauolla. Hyökkäyspäässä italialaisilla riittää vaihtoehtoja ja ainoastaan Lautaro Martínezin pelaaminen voidaan kuuluttaa kirkosta. Kaveriksi arvotaan joko ailahteleva Romelu Lukaku tai Bosnia-Hertsegovina -mörssäri Edin Džeko.

SL Benfica

@SLBenfica
The countdown is on 🤜🤛

#SLBFCIM#UCL

Interin kuntokäyrä on ollut jyrkästi laskussa maaliskuusta saakka. Edellinen voitto tuli reilusti yli kuukausi takaperin, kun joukkue onnistui kotonaan kukistamaan Leccen Serie A:ssa, mutta sen jälkeen kuudessa matsissa on tullut kolmesti käkeen ja yhtä monta tasuria. Yhdessäkään ottelussa Inter ei ole onnistunut tekemään kahta maalia ja kolmesti se on jäänyt tyystin kiikareille.

Kun tiedetään millaisella höyryllä, itseluottamuksella ja laadulla isäntä tällä hetkellä operoi, on Inter auttamatta telineissä. Kolme maalia kuudessa edellisessä ottelussaan iskeneen vierailijan ainoa mahdollisuus voittoon on Benfican totaalinen sulaminen, mihin on äärimmäisen vaikeaa uskoa. Uhmapelaajat uskoo, että isäntä tyhjentää heti kättelyssä pajatson ja tarraa vahvasti jatkopaikkaan – pelivalinnaksi maistuu kotivoitto vähintään kahdella maalilla (Benfica -1,5).

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Spreads – Benfica -1,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Spreads – Benfica -1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 96€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.