Mestarien liiga ti 02.08. klo 22:00

Benfica - Midtjylland

Edelliskauden sensaatio Benfica starttaa karsinnat! Vieläkö konkaritopparit lunastavat paikkansa?

Viime kaudella aina puolivälieriin saakka varsinaisessa Mestarien liigassa tiensä selvittänyt Benfica pääsi suoraan karsintavälieriin. Tuleva matsi on siis portugalilaisille ensimmäinen kilpailullinen vääntö tällä kaudella. Panosta riittää isäntien kannalta jo ensimmäisessä kamppailussa, sillä tanskalaisten kotietu on perinteisesti melko vahva, eikä Herningissä ensi viikolla ainakaan helpolla voittoa irtoa.

Loistavan Mestarien liiga -kauden pelanneella Benficalla on suuria muutoksia joukkueessaan viime kauteen verrattuna. Ykköstykki Darwin Nuñez lähti Liverpooliin, mutta esimerkiksi David Neres on saapunut vahvistamaan kolhittua hyökkäystä. Pääasiassa joukkue on pysynyt hyvän kauden jälkeen yllättävänkin mallikkaasti kasassa, eikä isoja palasia Nuñezin lisäksi oikeastaan lähtenyt kesällä. Toki keskikentän työjuhta Everton siirtyi pelaamaan Flamengoon Brasilian Serie A:han, mutta varsinkin alakerta säilyi kasassa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

On tietysti kokonaan toinen asia, että vieläkö esimerkiksi Nicolas Otamendilla ja Jan Vertonghenilla riittää paukut samalle tasolle kuin viime kaudella. Jonkin verran kysymysmerkkejä topparikaksikon ympärille voisi veistellä, mutta kokemusta ainakin piisaa. Midtjylland on ehtinyt pelata jo muutaman matsin Tanskan Superliigaa, joten pelituntuman luulisi vastustajilla olevan kohdillaan. Toki myös Benfica väänsi valmistavia matseja läpi heinäkuun.

Kotijoukkue on kertoimissa arvioitu naurettavan ylivoimaiseksi ennakkosuosikiksi, mutta Midtjylland ei ole mikään täysin turha joukkue. Edellisellä kierroksella tanskalaiset pudottivat kyproslaisen AEK Larnacan Eurooppa-liigan karsintoihin, ja kuten sanottu, tuleva matsi on isännille vasta ensimmäinen kunnollinen kamppailu tällä kaudella. Pelillinen painopiste ja pallonhallinta ovat todennäköisimmin tanskalaisten päädyssä sekä lissabonilaisilla, mutta vierailija pääsee hyödyntämään teräviä tilanteenvaihtojaan aivan varmasti. Otamendin ja Vertonghenin esitykset saadaan myös heti kättelyssä suurennuslasin alle. Pelivalinnaksi maistuu, että molemmat joukkueet iskevät ainakin yhden maalin.

10 euroa pelirahaa