to 07.03. klo 22:00

Benfica - Rangers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Fanit suuttuivat, eikä ihme! Syveneekö Benfican kaoottinen mahalasku?

Tätä otteluparia ei kannata missata! Benfica on ollut kotonaan loistava eurokentillä, mutta missään nimessä se ei juuri tällä hetkellä takavuosien loistossaan ole. Joukkue on kaoottisessa tilanteessa ja Eurooppa-liigan neljännesvälieriin se lähtee totaalisten mahalaskujen saattelemana. Suoraviivainen, aggressiivinen ja nälkäinen Rangers puolestaan on erinomaisessa vireessä ja sen valmistautuminen Lissabonin näytökseen on sujunut huomattavasti mukavammin isäntiin peilattuna.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja koppaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Benfican ympärillä on viime aikoina kuohunut kansallisella tasolla. Pääkäskijä Roger Schmidt lausuntoineen on saanut kannattajat raivon valtaan, josta oman osuutensa ovat tietysti tehneet tulokset. Viime viikolla isäntä hävisi ensin Portugalin cupin välierissä paikallisvastustajalleen Sportingille 2–1-numeroin ja menetti viikonloppuna Portoa vastaan tulleen 5–0-rökäletappion seurauksena pääsarjan kärkipaikan niin ikään Sportingille. Schmidt ei ole suostunut anteeksi pyytelemään.

Rangers Football Club

@RangersFC
Fabio Silva is excited at the prospect of a European debut for Rangers.

Click below to read more from Silva 👇

Lissabonissa käynnissä oleva tragikoomisia piirteitä saanut orastava farssi ei missään olosuhteissa voi olla vaikuttamatta Rangers-otteluihin valmistautumisessa. Tietysti tilanne esimerkiksi pääsarjan osalta vaikuttaa – cup ei toki ole enää rasite – ja esimerkiksi peluutusta tulevissa otteluissa on syytä pitää tiukasti suurennuslasin alla.

Skotlantilaismonsteri Glasgow Rangers on kahden pisteen johdossa Premiershipissä, jossa se on jyrännyt kymmeneen voittoon edelliset 11 ottelua tarkasteltaessa. Abdallah Sima, Rabbi Matondo, Kieran Dowell, Danilo, Oscar Cortes sekä Todd Cantwell lienevät kaikki sivussa vierailta, mutta Tom Lawrence, Ryan Jack sekä Kemar Roofe saattavat kaikki olla pelikunnossa taannoisista kolhuista huolimatta

Kotijoukkueen suurimmat huolenaiheet pelaajatilanteen osalta koskevat laitapuolustajaosastoa, joka on silminnähden heikentynyt. Oikea puolustaja Alexander Bah oli loukkaantumisen vuoksi sivussa viikonloppuna Porton murskajaisista ja Juan Bernat on puuttunut toiselta puolelta jo pitkään. Benfican alakertaa voi muutoinkin luonnehtia haavoittuvaiseksi, kun toppariosastolla nähdään esimerkiksi parasta ennen päiväyksestään pahasti yliajalla vetelevä, hidas ja herkästi rikkova Nicolas Otamendi.

Uhmapelaajien valistuneen arvion mukaan Benfican valtaville ongelmille on tiedossa jatkumoa Rangersia vastaan pelattavassa otteluparissa. Vierailla on aseita, joilla se pystyy iskemään Benfican heikkoihin kohtiin – kotifanit varmasti muistavat esimerkiksi skotlantilaisten hyökkääjän Fabio Silvan Porton paidasta. Isäntien surkeat otteet viime viikolla eivät ole omiaan nostamaan itseluottamusta tärkeän mittelön alla. Pelivalinnaksi otetaan vierasvoitto tai tasapeli (Tuplamahdollisuus – X2).

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.