Eurooppa-liiga to 15.02. klo 22:00

Benfica - Toulouse

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Suomalaisväriä Eurooppa-liigassa! Jääkö Toulouse totaalisesti mankeliin Estádio da Luzilla?

Mestarien liigassa lohkokolmoseksi syksyllä jäänyt Benfica isännöi torstaina Eurooppa-liigan pudotuspeleissä Toulousea. Suomalaisväriäkin saatetaan hyvin tässä otteluparissa nähdä, sillä Naatan Skyttä on päässyt vaihdosta kehiin kolmessa viimeisimmässä Ligue 1-ottelussa! Toulouselle voi olla Estádio da Luzilla luvassa melkoista mankelia, sillä Benfica lukeutuu tämän turnauksen kiistatta kovimpiin joukkueisiin.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit saada 25 egen ilmaisvedon pelkällä talletuksella!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Portugalin liigassa Benfica on ollut totutun kova, mutta Sporting on nyt lyönyt lusikkansa toden teolla mestaruussoppaan. Syksyllä Mestarien liiga meni penkin alle, mutta eurokautta saatiin kuitenkin edes hitusen pelastettua, kun kolmossijan myötä kutsui Eurooppa-liiga. Toulousesta tuskin on aivan valtavasti vastusta, sillä Carles Martínezin suojatit ovat tiukasti Ranskan liigan putoamistaistossa. Mukaan europeleihinhän Toulouse selvisi Ranskan cupin voittajana.


Benficalta on sivussa näillä näkymin vain Juan Bernat. Toulouse on saanut AFCON-pelurinsa takaisin ryhmään, mutta Zakaria Aboukhlal ja Denis Genreau jatkavat sairastuvalla. Kévin Keben on ollut myös viime viikkoina paljon sivussa. Skyttä avannee penkiltä ja peliaikaa voi olla luvassa parikymmentä minuuttia.

Toulousella ei pitäisi torstaina olla juurikaan jakoja. Benfica on perinteinen euromenestyjä ja Roger Schmidtin ryhmä ei millään tavalla heikosti ole tällä sesongilla esiintynyt, jos nyt tosiaan ei halua liikaa syksyn UCL-vahinkoon tuijotella. Tasoero on jäätävä ja Toulouse on onnekas, jos tässä parissa on torstain jälkeen vielä jotain jännitettävää.

Talleta 25€ ja saat 25€ ilmaisvedon!

Foggybet tarjoaa Uhmapelaajille mukavan tarjouksen, saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Foggybetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.