ma 10.06. klo 19:00

Benin - Nigeria

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lentääkö Super Eagles uljaasti neutraalikentällä? Nyt on korkea aika takoa tulosta!

Benin “isännöi” maanantaina jalkapallon MM-karsinnoissa Nigeriaa Stade Félix Houphouët-Boignylla Norsunluurannikolla. Karsintalohkoa johtaa kolmen kierroksen jälkeen yllättäen Lesotho! Erot ovat kuitenkin vielä tässä vaiheessa hyvin pienet ja maanantaina kolme pistettä nappaamalla pääsisi tappelemaan taas lohkon kärkipaikasta.

*Ilmaisvetoa pukkaa pelkällä talletuksella! Tsekkaa lunastusohjeet vihjeen lopusta!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Nigerian Super Eagles oli talvella finaalissa Afrikan mestaruusturnauksessa, mutta Norsunluurannikko osoittautui lopulta liian kovaksi luuksi. MM-karsinnat ovat sujuneet todella nuhaisissa merkeissä, kun kolmen matsin jälkeen on kasassa vasta kolme tasuripistettä Zimbabwea, Lesothoa ja viimeisimpänä Etelä-Afrikkaa vastaan.

Usher Komugisha

@UsherKomugisha
The FIFA World Cup 2026 Qualifiers have picked up from where the AFCON left off in February. Look at that!

Lesotho, Rwanda and Benin are 1,2,3 in a group that has Nigeria and South Africa. Scriptwriters, proceed please. 😅


Ottelunäyttämöä voidaan siis hyvin pitää neutraalikenttänä, mutta Benin pelasi samaisella stadikalla jo viime viikolla. Nigerialla on päivän verran enemmän rasitusta ja päälle tulee vielä matkustaminen Norsunluurannikolle. Pelaajamateriaali Nigerialla on ilman muuta Beniniä selvästi parempi. Victor Osimhen ei tosin ole mukana loukkaantumisen takia eikä rosteri muutenkaan ole aivan optimaalisessa jamassa. Semi Ajayin pelaaminen alakerrassa on vielä epävarmaa.

Nigeria on alisuorittanut karsinnoissa rankasti, mutta kyllähän AFCONissa nähtiin, että kyseessä on yksi maanosan selkeästi kovimmista porukoista. Osimhenin poissaolo kirpaisee, mutta nyt on heittää viheriölle esimerkiksi perjantaina levossa ollut Victor Boniface. Benin ei pääse nautiskelemaan kotiedusta, joten kyllä 1,85-1,90:n tasolla heiluvat kertoimet maistuvat Nigerian suoralle voitolle.

Ensitalletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 25€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta 25€.
3. 25€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.