ATP to 30.06. klo 17:00

Berankis - Nadal

Vastustaja helpottuu huomattavasti! Rafael Nadal etenee kevyesti kolmannelle kierrokselle

Ricardas Berankis otti yllätysvoiton Sam Querreysta Wimbledonin avauskierroksella ja seuraavassa matsissaan liettualainen haastaa Rafael Nadalin. Avausmatsissaan espanjalainen oli ajoittain hieman helteessä Francisco Cerundolon aggressiivisen tyylin alla, mutta nappasi lopulta rutiininomaisen voiton kärsivällisellä ja huolellisella tekemisellä. Toisen kierroksen vastustaja on ainakin ennalta katsottuna huomattavasti kevyempi.

Berankisilla ei ole samanlaista taipumusta tykitellä pienillä marginaaleilla ja päästä ohjaamaan matseja ajoittaisissa flow-tiloissa kuin Cerundololla. Nadal oli argentiinalaisen kanssa ajoittaisissa ongelmissa, mutta lopulta espanjalainen sai heikommallakin suorituksella rutiininomaisen 3–1-voiton. Tuleva vastustaja sopii varmasti paremmin Nadalille – tällä kertaa espanjalainen pääsee mukavuusalueelleen – rakentamaan pisteitä ja rytmittämään pelaamista paremmin.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Oli pieni yllätys, että Berankis sysäsi vahvana nurmipelaajana tiedetyn ja Wimbledonissa aiemmin hyviä suorituksia näyttäneen Sam Querreyn ulos jatkosta heti ensimmäisellä kierroksella. Nadal tunnetaan toki massakenttien kuninkaana, mutta 36-vuotias on kuitenkin aivan eri kaliiperia kuin liettualaisen avausvastustaja. Jos Berankis mielii haastaa espanjalaista ottelu- tai edes erävoitosta, on miehen yllettävä kirkkaasti oman tasonsa yli läpi matsin. Jos liettualaiselta ei mitään käsittämätöntä suonenvetoa nähdä, menee Nadal suoraan kolmessa erässä jatkoon.

Betsivalinnaksi otetaan, että ottelussa tulee alle 30,5 peliä. Nadal on liettualaiselle liian kova pala purtavaksi. Tässä vaiheessa turnausta espanjalainen haluaa varmasti päästä jatkoon mahdollisimman pienellä vaivalla ja hänellä on siihen kaikki aseet. Ota betsi kiinni Sportazalla ja nauti mallorcalaislähtöisen maailmanlistanelosen tarjoilemasta huipputenniksestä pienen jännityksen kera. Avaa pelitili tästä, löydä laadukas kohdevalikoima Wimbledoniin ja markkinoiden parhaat kertoimet – mukana on tarjouksia, joita ei kannata jättää väliin.

10 euroa pelirahaa