ATP ti 28.06. klo 15:00

Berrettini - Garin

Matteo Berrettini hyökkää Wimbledoniin! Italialainen on napsinut jo kaksi perättäistä turnausvoittoa nurmella

Huippuiskussa oleva Matteo Berrettini voitti sekä Stuttgartissa että Lontoossa nurmella pelatut ATP-turnaukset ennen Wimbledonia. Koviakin tekijöitä on jäänyt italialaisen jalkoihin viime aikoina ja mies on ansaitusti selvä ennakkosuosikki Cristian Garinia vastaan. Berrettini on hallinnut kaksikon edellisiä kohtaamisia ja nurmella erojen voi odottaa entisestään kasvavan.

Garinilla on alla ainoastaan kaksi nurmikamppailua kesäkuussa. Hallen turnauksessa Sebastian Korda antoi chileläiselle kyytiä 6–2, 6–3 ja Eastbournessa matka päättyi niin ikään heti ensimmäiselle kierrokselle kahdessa erässä Alex De Minauria vastaan. Viime vuonna Garin pääsi Wimbledonissa aina neljännelle kierrokselle saakka, mutta tällä hetkellä 26-vuotiaan formi on todella kaukana edelliskauden parhaista hetkistä. Avauskierroksen vastustaja on tällä kertaa todella kova ja on todella vaikeaa kuvitella, että Berrettini tässä jakaa mitään mahdollisuuksia vastustajalleen.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Monipuolinen italialainen on tehnyt kovasti töitä etenkin rystylyöntinsä kanssa ja tuloksia on ihailtu alkukaudella. Kämmenlyönnin paino on nähty jo pidempään, mutta nyt bäkkäristäkin on kehittynyt kunnollisempi ase. Berrettinin tähtihetket osuvat monesti nurmelle sekä kovalle alustalle ja Wimbledon on korkealla miehen tämän kauden prioriteeteissa. Valmistautuminen ei olisi juuri paremmin voinut mennä – niin ikään 26-vuotias peluri on voittanut kaksi turnausta ja yhdeksän ottelua peräkkäin.

Garin on tässä avauskierroksen parivaljakossa täysin vastaantulijana. Edelliset pari keskinäistä kohtaamista voittanut Berrettini höyryää täydellä itseluottamuksella matsiin ja vastustajan valmistautuminen on ollut selvästi heikompi. Betsivalinnaksi otetaan italialaisen voittoa reilulla pelitasoituksella (-7,5), jolle Sportaza tarjoaa kuitenkin laatukertoimen. Avaa tili tästä ja iske betsit sisään, nauti kovasta kohdevalikoimasta sekä parhaista tenniskertoimista!

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa