ATP ke 09.08. klo 22:30

Berrettini - Sinner

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Selättääkö Jannik Sinner maanmiehensä? Berrettinin aliarviointiin ei kannata sortua!

Matteo Berrettinin (ATP 38.) meno Wimbledonissa oli vakuuttavaa, kun jalkoihin jäivät sekä Lorenzo Sonego, Alex De Minaur että Alexander Zverev. Kolmannella kierroksella italialaisen tie kuitenkin nousi pystyyn lopulta koko kekkerit voittanutta Carlos Alcarazia vastaan. Torontossa mieheltä nähtiin avauskierroksella suvereeni suoritus Grégoire Barrièrea vastaan eikä maanmies Jannik Sinner (ATP 8.) helpolla pääse – se on varmaa.

*Katso ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

On syytä huomioida, että Sinner ei ole Novak Djokovicille heinäkuun puolivälin tienoilla Wimbledonissa kärsimänsä kamppailun jälkeen pelannut otteluakaan. Niin ikään italialaisen Sinnerin otteet ovat olleet viime aikoina hieman kaksijakoisia – toki Wimbledonissa kulki kohtuullisesti, kuten myös Berrettinillä, mutta sitä ennen oli suuria vaikeuksia.

ATP Tour

@atptour
This week's top seeds in Toronto! 🇨🇦

@NBOtoronto | #NBO23

Toinen merkittävä seikka on alusta. Kovalla kentällä Berrettinillä on kenties paras mahdollisuus kaataa maanmiehensä. Vahvana syöttäjänä ja erinomaisena kämmenpelaajana tunnetun 27-vuotiaan rystypelaaminen oli Wimbledonissa jopa yllättävän hyvää – ainakin helppoja virheitä tuli tarpeeksi harvoin. On odotettavissa, että Sinner yrittää painottaa vastustajan heikompaa puolta, mutta Berrettini keksinee keinot kaivaa isoja pisteitä kämmenpuoleltaan.

Tämä ottelu on ehdottomasti tasaisempi vääntö kuin kerroinasettelusta voisi päätellä. Kyseessä on myös Sinnerille ensimmäinen ottelu kovalla alustalla aikoihin – nuorukainen tulee toiselle kierroksele vapaataipaleen kautta, kun Berrettini puolestaan kukisti vakuuttavalla esityksellä avausvastustajansa Barrièren reilussa tunnissa. Betsivalinnaksi kelpaa napsia maltillisella panoksella Berrettinin voitto.

Nappaa 25€ ilmaisveto tennikseen!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän viikon tennismatseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.