Eurooppa-liiga to 21.10. klo 19:45

Betis - Leverkusen

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Sevillasta kantautuu overin tuoksu!

Eurooppa-liigassa on luvassa herkkua torstai-illan kunniaksi, kun kaksi hyökkäävää ryhmää kohtaavat Sevillassa. Lukas Hradeckýn edustama Bayer Leverkusen ja Real Betis ovat tällä hetkellä lohkon kärjessä – kummallakin on kuusi pongoa plakkarissa. Suurimaalista kohtaamista on helppo ennakoida ja nykykertoimilla tähän pääsee iskemään jopa betsiäkin.

Betisillä on alla lyhyt valmistautuminen, sillä maanantaina oli matsi Alavésin vieraana ja Manuel Pellegrinin suojatit palasivat vasta tiistain vastaisena yönä Sevillaan. Pelaajatilanne on kuitenkin hyvä, joskin jotain rotaatiota Pellegrinin on todennäköisesti harrastettava. Youssuf Sabaly on pitkäaikaispotilaana ja Víctor Camarasa on myös sairastuvalla. Cristian Tello jäi teknisellä päätöksellä sivuun.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ


Leverkusenilla on Betisiin nähden päivän verran enemmän lepoaikaa, mutta matkarasitus tuo luonnollisesti oman mausteensa soppaan. Alla on Bayern Münchenin käsissä kärsitty 1-5 -murskatappio, mutta siitä ei kannata Bayernin tason tietäen ottaa liikaa stressiä. Sivussa tänään ovat Charles Aránguiz, Julian Baumgartlinger, Exequiel Palacios ja Timothy Fosu-Mensah.

Kesällä lääketehtaan miesten penkin päähän tullut Gerardo Seoane on saanut Leverkusenin kunnon liitoon ja kärkipaikka on sunnuntain tappiosta huolimatta vain kolmen paunan päässä. Hyökkäävästä futiksesta ei ole luovuttu eikä tulla luopumaan. Tämä pätee myös illan ottelussa, jossa maalijuhlat ovat täyttä realismia. Yli 3 maalia valikoituu peleille ja tämähän tarkoittaa taas sitä, että tasan kolmella osumalla veto menisi mitätöintiin.