CHL ti 17.10. klo 20:45

Biel-Bienne - Tappara

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Siirtyvätkö Liigassa nähdyt mainiot otteet Euroopan kentille? Tappara on tosipaikassa!

Tappara on juhlinut kotoisessa Liigassa syksyllä mielin määrin, mutta CHL:ssä meno ei ole ollut yhtä vakuuttavaa. Vierasottelusta Biel-Biennestä olisi saatava pisteitä, jotta jatkopaikka ylipäätään varmistuisi. Joukkueen syysvire on parempi kuin miesmuistiin, mutta se ei ole näkynyt Euroopan kentillä. Niinpä panosta on yllin kyllin CHL:n viimeisessä alkulohkon ottelussa.

Jopa 50€ ilmaisveto? Katso tarkemmin vihjeen lopusta!

Biel-Bienne lähti Antti Törmäsen sairastuttua tähän kauteen Petri Matikaisen johdolla. Joukkueessa on useampikin suomalainen laatupelaaja: Jere Sallinen, Toni Rajala, Ville Pokka sekä maalivahti Harri Säteri. Kausi ei ole lähtenyt mitenkään liitoon, sillä CHL:ssä ollaan tällä hetkellä play off -sijojen ulkopuolella, eikä Sveitsin liigassakaan menestys ole ollut kummoista. Tässä ottelussa alkaakin sitten olla tosi kyseessä jatkopaikan suhteen.

Viime viikolla Tappara pelasi niin ikään Sveitsissä vierasottelun, ja tuloksena oli Tappio Rapperswil-Jonalle. Kirvesrinnoilla oli ottelussa hetkensä, mutta jälki oli epätasaista, ja varsinkin puolustuspelin epävarmuus sekä kurittomuus jäähyjen muodossa koituivat lopulta kohtaloksi. Sen jälkeen Liigassa otettiin niukat voitot Sportista sekä KooKoosta. Petri Kontiolan liittyminen joukkueeseen on otettu hieman ristiriitaisesti vastaan, sillä kiekkoeläkeläisen motivaatiota ja kuntoa on arvuuteltu.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
CHL:n jatkopaikan kohtalo ratkeaa tiistaina.

Tappara pelaa tähänastisen kauden tärkeimmän ottelunsa, kun kirvesrinnat kohtaavat vieraskentällä sveitsiläisen EHC Biel-Biennen.

📰 Lue otteluennakko: tappara.fi/fi-fi/article/…

#Tappara #ChampionsGoBeyond

Sveitsiläiset joukkueet ovat äärimmäisen laadukkaita, eikä niistä ole luvassa helppoja pisteitä. Niinpä Tapparan haaste on iso, varsinkin kun isännillä on motivaatio tapissa. Silti Tappara näyttää niin hyvältä tällä hetkellä, että vierasvoittoon otetaan ComeOnilta perusbetsi.

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TĂ„STĂ„ ComeOnille
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa Tappara kertoimella 2,23.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.