Bundesliiga su 17.04. klo 16:30

Bielefeld - Bayern München

Ärsytetty Bayern jyrää Bielefeldin yli!

Sunnuntaina Bundesliigan ensimmäinen taisto ei niinkään mielenkiintoa tarjoa, sillä tasoero on valtava, kun sarjakärki Bayern München matkaa putoamista vastaan taistelevan Bielefeldin vieraaksi. Bayern on ollut viime aikoina kaikkea muuta kuin parhaimmillaan, mutta Bielefeldin kustannuksella on hyvä sauma päästellä höyryjä ja availla maalihanoja seuraavan viikonlopun kärkikamppailua varten. Bayernilta poissaolijoista mainittakoon puolustuksesta Niklas Sule ja Lucas Hernandez sekä hyökkäyksestä Kingsley Coman. Kotijoukkueelta sivussa on todennäköisesti ainakin Cedric Brunner, Sebastian Vasiliadis, Fabian Klos ja Florian Kruger.

Bielefeld on sarjassa toiseksi viimeisenä, mutta erot ylöspäin on erittäin pienet. Tästä matsista pisteitä tuskin on kuitenkaan luvassa, sillä tasoero on sanalla sanoen järisyttävä eikä isäntien viime aikojen vire lupaile hyvää. Vastassa on ollut pari kärkipään jengiä, mutta kuudesta edellisestä ottelusta yksi piste ja ainoastaan yksi tehty maali kertoo oleellisen. Hyökkäyspäähän anti on surkeaa ja Bayernia vastaan Bielefeld joutuu tyytymään syvällä puolustamiseen ja kyttäilemään yksittäisiä vastaiskuja.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Bayern koki viikolla valtavan pettymyksen pudotessaan Mestarien liigasta Villarrealia vastaan. Avausottelu oli jo heikko ja sen Bayern hävisi lukemin 0-1. Välissä Augsburg kaatui juuri ja juuri lukemin 1-0, mutta toisessa osassa Julian Nagelsmannin miehistölle oli tarjolla karvasta kalkkia, kun jatkoaika oli jo kiikarissa, mutta niin vain Villarreal iski ottelun tasoihin loppuhetkillä ja eteni jatkoon. Nyt Bayernilla on saavutettavissa enää Bundesliigan mestaruus, joka toki on myös odotusarvona.

Ennen kaikkea hyökkäyssuuntaan Bayernin kone on totuttuun nähden ollut pahasti jumissa, joten kun Bielefeldiä vastaan avautuu mahdollisuus saada jälleen maalivireestä kiinni, Bayern tuskin jää himmailemaan. Pelivalinnan osalta hypätään Bayernin kelkkaan -2,0 tasoituksella, eli kahden maalin vierasvoitto tuo panoksen takaisin ja sitä suuremmilla lukemilla veto osuu. Bayernilla on hyvä mahdollisuus pitää isännät nollilla, mutta ennen kaikkea maalihanojen avautuminen on vain ajan kysymys.

10 euroa pelirahaa