CS to 09.06. klo 13:00

BIG Academy - 777

BIG Academylle loistokerrointa

Elisa Invitational -turnaus jatkuu torstaina. Päivän ottelussa vastakkain asettuu BIG Academy sekä 777. Joukkueista jälkimmäinen teki pelaajavaihdoksia, ja nappasi Apeks Rebelsissä pelanneen kaksikon joukkueeseensa. 777 ei ole onnistunut kuitenkaan saamaan tuloksia eikä joukkue näytä lainkaan kilpailulliselta.

BIG Academy puolestaan on pelannut loistavasti. Nils “k1to” Gruhne täydensi joukkuetta loistavasti, ja k1to onkin ylivoimaisesti joukkueen paras pelaaja.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla. BIG Academy saa poistettua heikoimman karttansa Ancientin, sillä joukkueet jakavat saman vakipoiston. 777 pystyy niin ikään floattaamaan Infernon, ja poistamaan heikoimman karttansa Miragen, missä BIG Academy on ollut loistava.

BIG Academy saa valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Dust 2:n. 777 valinnee omaksi kartakseen Nuken, jolloin kolmanneksi voisi hyvinkin jäädä esimerkiksi Overpass.

BIG Academy saa selvästi paremmat kartat otteluun, ja ollessaan huomattavasti tasokkaampi joukkue varsinkin viime päivien tuloksien perusteella, on joukkueen 1,60 -kerroin äärimmäisen pelattava varsinkin, kun muualla tarjotaan samalle kohteelle hieman yli 1,50 kerrointa.

10 euroa pelirahaa