CS ma 04.07. klo 18:00

BIG Academy - AGO

Karttaoveri erittäin todennäköinen! Kova kerroin tarjolla!

BIG Academy ja AGO kohtaavat maanantaina klo: 18:00 alkavassa paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa. Saksalaisjoukkue BIG Academy on siis BIG:n akatemiajoukkue, missä pelaa mm. BIG:n vakituisen kokoonpanon pitkäaikainen ex-jäsen Nils “k1to” Gruhne.

BIG Academy on yksi parhaista akatemiajoukkueista MOUZ NXT:n ohella. Kyseiset tulokset ovat pitkälti olleet juurikin k1ton ansiota, sillä joukkue sai valtaisan boostin tilastoissa heti k1ton liityttyä. Pelaajan tuoma kokemus kantaa pitkälle.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Asetelmat AGO-otteluun lähdettäessä ovat mielenkiintoiset. Saksalaisjoukkue on raidannut Overpassin varassa melko monessa ottelussa, sillä kyseessä on BIG Academyn paras kartta. Joukkue on voittanut kaikki pelaamansa ottelut Overpassissa viimeisen kolmen kuukauden aikana. Nyt on kuitenkin edessä tilanne, missä BIG Academy ei saa kyseistä karttaa valittua otteluun, sillä Overpass on AGO:n vakipoisto.

AGO poistaa Overpassin, ja valitsee omaksi kartakseen joukkueelle erinomaiseksi kartaksi osoittautuneen Ancientin. AGO on voittanut lähes 70% pelaamistaan otteluista Ancientissa, kun BIG Academy on pelannut kyseistä karttaa vain kahdesti. BIG Academy poistaa vakipoistonsa Infernon, ja valitsee omaksi kartakseen varmastikin Miragen. Molemmat joukkueet saavat ylivoimaiset kartat itselleen, minkä vuoksi yli kahden kertoimella varustettu karttaoveri menee lapulle kevyesti!

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa