CS pe 29.07. klo 20:45

BIG Academy - Apeks Rebels

BIG Academy murskaa Apeks Rebelsin toistamiseen?

Voitokkaasti edenneen WePlay Academy Leaguen parissa jatketaan myös perjantaina. Päivälle on valittuna kolme erittäin maistuvaa vedonlyöntikohdetta, joista päästään nauttimaan koko illan mittaan. Listalla on mm. ENCE Academyn ottelu Young Ninjasia vastaan sekä äärimmäisen kovaa valueta Spirit Academyn toimesta.

Päivä aloitetaan kuitenkin BIG Academyn ja Apeks Rebelsin välisen ottelun merkeissä. Ottelu alkaa klo: 18:15, ja se pelataan paras yhdestä -formaatilla. BIG Academy on MOUZ NXT:n ohella yksi akatemialiigan kovatasoisimpia joukkueita, eikä edes Nils “k1to” Gruhnen puuttuminen BIG Academyn kokoonpanosta ole hidastanut saksalaisten menoa. Opit k1tolta on tallennettu takaraivoon, ja k1to korvattu yllättävän kovia numeroita akatemialiigan otteluissa tykittäneellä Tom ‘skyye’ Hagedornilla.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

BIG Academy saa vastaansa selvästi akatemialiigan heikoimman joukkueen Apeks Rebelsin. Norjalaisjoukkue ei ole napannut vielä yhtäkään voittoa liigassa, ja on tällä hetkellä peräti kolmentoista ottelun tappioputkessa. Apeks Rebels hädin tuskin pystyy saamaan edes kymmentä kierrosta otteluissaan akatemialiigan heikoimpia joukkueita vastaan. Miten käy, kun vastaan asettuu yksi liigan parhaimmista?

Joukkueen karttavalikoima on surkea. Viimeksi kun joukkueet kohtasivat vastakkain, oli BIG parempi peräti lukemin 16-2. Mitään muuta ei tänäänkään kannata odottaa. BIG Academyn tulivoima sekä joukkuepeli on huomattavasti korkeammalla tasolla, ja 7,5 -kierroksen tasoitus suoranainen vitsi.

10 euroa pelirahaa