CS pe 24.06. klo 16:00

BIG Academy - fnatic Rising

Karttaoveria WePlay-liigassa?

WePlay Academy -liigan pudotuspelit jatkuvat juhannusaattona eli tänään perjantaina! Ensimmäisessä ottelussa vastakkain asettuu BIG Academy sekä fnatic Rising. Joukkueet pelaavat välieräottelun klo: 16:00 alkaen. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla.

fnatic Risingille tarjotaan otteluun loistavaa kerrointa. Joukkue saa karttavalinnoissa punishattua BIG:n akatemiajoukkuetta melko kovalla kädellä, kun BIG Academyllä on peräti kolme heikkoa karttaa. BIG Academy poistaa vakipoistonsa Infernon, jonka jälkeen valikoimaan jää niin Nuke kuin myös Ancient, joissa molemmissa suomalaisväriäkin sisältävä fnatic Rising lähtee ennakkosuosikin asemassa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Kumman tahansa fnatic Rising sitten valitseekin, on BIG pakotettu poistamaan jäljelle jääneen toisessa poistovaiheessa. Näin kolmanneksi kartaksi voisi jäädä esimerkiksi Vertigo, missä fnaticin juniorijoukkueella on puhdas recordi. BIG Academy valitsee tietysti sitä ennen omaksi kartakseen varmastikin Overpassin, missä fnatic Risingillä on todella kova haaste edessään.

Vaikka fnaticin kerroin houkuttelee, on pääpelivalinta otteluun karttaoveri. Molemmat saavat itselleen todella hyvät kartat, jotka joukkueiden pitäisi kummankin voittaa helposti. Kolmas kartta ratkaisee, ja on todettava, että vaikka fnaticille pienoista ylikerrointa tarjotaankin, ei kolmannen kartan voittajasta ole harmainta aavistusta.

10 euroa pelirahaa