CS ti 02.08. klo 19:30

BIG Academy - FURIA Academy

BIG Academy liigan vahvin? Joukkueelle loistokerrointa!

Tiistaina jatketaan WePlay Academy -liigan parissa. Ohjelmassa on täysi ilta mielenkiintoista Counter-Strikea. Estradille astelee jälleen suomalaisedusteiset MOUZ NXT sekä fnatic Rising, kuin myös täysin suomalainen ENCE Academy. Luvassa on äärimmäisen jännittäviä paras yhdestä -formaatilla pelattavia otteluita, joita tänäänkin hakataan peräti kuusi kappaletta.

BIG Academy saa päivän ottelussa vastaansa FURIA Academyn – brassijoukkueen, joka aloitti urakkansa WePlay -liigassa vasta maanantaina. FURIA aloitti liigan voitokkaasti, sillä vastaan asettui norjalaisjoukkue Apeks Rebels. Myöhemmässä ottelussa Young Ninjasia vastaan ei kuitenkaan kulkenut aivan odotetulla tavalla, kun ottelusta kärsittiin todella harmittava 12-16 -tappio.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Nyt FURIA Academy saa kenties tämän kauden kovatasoisimman vastuksen vastaansa. Seitsemän ottelun voittoputkessa oleva saksalaisjoukkue BIG Academy lähtee hakemaan liigan viidettä voittoaan brassijoukkueesta, jonka formi on vielä hiukan kyseenalainen. Yksi asia ottelussa on kuitenkin varmaa. BIG Academyn karttavalikoima on niin kovalla mallilla, että joukkue näyttää selvästi paremmalta ennakkoasetelmien perusteella.

BIG Academy tulee ottelussa poistamaan Ancientin, Infernon ja Nuken, jolloin karttavalikoimaan jää neljä BIG Academyn parasta karttaa. Yli 70% voittoprosentit kaikissa paitsi Dustissa (67%) omaava BIG Academy saa pakostikin mieluisen kartan otteluun. FURIA Academy on ollut tilastojen valossa hyvä vain Overpassissa, jossa BIG Academy on edelleen voittamaton. Tiukka paikka brasseille, jonka vuoksi lapulle BIG Academyn kierrostasoitusta.

 


MrGreen antaa kympillä kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa