CS ke 13.04. klo 19:00

BIG Academy - KOVA

Suomalaisjoukkue KOVA taistelee paikasta Elisa Invitational -turnauksessa

Suomalaisjoukkue KOVA on keskiviikkona kovan paikan edessä. Joukkue kohtaa saksalaisen BIG Academyn klo: 19:00 alkaen, ja tarjolla on paikka Elisa Invitational Spring 2022 -pääturnauksessa. Kyseiseen turnaukseen pääseminen olisi KOVA:n kannalta huikea juttu, sillä jo sijalle 65 HLTV:n joukkuerankingissa kivunnut KOVA kaipaa kipeästi kovatasoisempia turnauksia.

Suomen parhaan joukkueen titteliä kantava KOVA on pelannut viime aikoina mainiosti. Joukkue on loistanut otteluissaan, ja onnistunut voittamaan todella kovatasoisia joukkueita. KOVA on loistanut etenkin vakivalinta Nukessaan sekä Miragessa, mutta myös Vertigossa. KOVA:n heikoimmat kartat ovat Inferno ja Overpass, ja joukkueen vakipoisto on Dust 2.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Inferno on onneksi heikko KOVA:lle vain tilastojen valossa. Joukkue on nimittäin pelannut lupaavia otteluita kyseisessä kartassa selvästi tasokkaampia joukkueita vastaan, ja enään puuttuvat vain voitot. KOVA saa illan otteluun tietysti haluamansa karttavalinnan eli Nuken tai Miragen, mutta joutuu silti pelaamaan yhtä heikointa karttaansa ottelussa, mikäli BIG Academy niin päättää.

BIG Academy poistaa Ancientin. KOVA poistaa Dust 2:n. KOVA valitsee Nuken/Miragen, kun BIG Academy valitsee joko Infernon tai Overpassin. Kolmanneksi kartaksi jää hyvin todennäköisesti Vertigo, sillä KOVA varmastikin poistaa Overpassin tai Infernon riippuen kumpi kyseisistä kartoista on jäljellä. Saksalaisjoukkueen tekeminen Miragessa ja Nukessa on ollut niin hirveätä katsottavaa ettei joukkue varmastikaan halua jäljelle jäänyttä kolmanneksi kartaksi.

KOVA saa otteluun kaksi itselleen suotuisaa karttaa, ja näin joukkueen pitäisi paremmin suorittavana rosterina hoitaa ottelu nimiinsä.

10 euroa pelirahaa