CS ti 31.05. klo 19:00

BIG Academy - KOVA

#KOVANA

Elisa Invitational starttaa tiistaina uuden kauden merkeissä. Mukana on suomalaisjoukkueista KOVA, joka saa heti avauspäivänä vastaansa BIG Academyn. Nykyisin BIG:n akatemiajoukkueessa pelaava Nils “k1to” Gruhne on joukkueen kantava voima, ja herra ottikin viimeksi KOVA:a vastaan peräti 78 tappoa kolmessa kartassa saaden 105 ADR:n ja 1.51 ratingin.

Sama tuskin toistuu. Kun ottaa huomioon, että edelliskerrallakin ottelu oli todella tiukka, ja molempien karttavoittojen jälkeen edettiin kolmannessa kartassa peräti 30 kierrokselle, on edellytykset KOVA:n voitolle tänään loistavat. KOVA on joukkueena selvästi parempi, ja joukkueen karttavalikoima on huomattavasti vahvempi.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Ottelussa nähdään todennäköisesti samat kartat – Nuke, Overpass ja Mirage, joista KOVA:n pitäisi ehdottomasti pystyä voittamaan Nuke sekä Mirage. Joukkue on ollut viime aikoina todella hyvässä formissa, kun BIG Academy on puolestaan tahkonnut lähinnä akatemialiigan otteluita. KOVA:n pelityyli voi yllättää.

KOVA:lla on myös selvästi paremmat mahdollisuudet antistratata, sillä kun KOVA on pelannut viime aikoina hyvin vähäisiä pelimääriä, on BIG Academy tahkonnut virallisia otteluita lähes joka päivä. Mikäli k1to ei yllä samanlaisiin sankarisuorituksiin, kuin viime kerralla, on KOVA todella vahvoilla illan ottelussa.

10 euroa pelirahaa