CS to 02.06. klo 18:00

BIG Academy - NAVI Junior

k1ton BIG Academy ottelun ennakkosuosikki karttojen ansiosta

IEM Dallas -turnauksessa vietetään pudotuspeliä edeltävää välipäivää. Sen aikana päästään kuitenkin virittäytymään tunnelmaan WePlay Academy -liigan parissa, jossa pelataan jo lohkovaiheen toisen kierroksen otteluita.

Päivän starttaa BIG Academy sekä NAVI Junior, kun joukkueet kohtaavat klo: 18:00 alkavassa paras yhdestä -formaatilla pelattavassa ottelussa. BIG Academy lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina kertoimien valossa, ja joukkueen tasoituskertoimeen isketäänkin pienellä kiinni. Karttavalikoima tukee nimittäin saksalaisjoukkuetta hurjasti.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

BIG Academy on Nils “k1to” Gruhnen johdolla loistanut neljässä kartassa. Kun vuorossa on BO1-ottelu heikon karttavalikoiman ja yhteispelin omaavaa NAVI Junior -joukkuetta vastaan, on karttavalikoima reilusti saksalaisjoukkueen hallussa.

NAVI Junior tulee varmastikin poistamaan Nuken, Overpassin ja Miragen, jolloin karttavalikoimaan jää vielä Vertigo ja Dust 2, jotka ovat loistavia karttoja BIG Academylle. Vaikka NAVI muuttaisikin karttapoistojaan, ei joukkue voi mitenkään poistaa kaikkia BIG Academyn suosimia karttoja, jonka vuoksi karttaetu ottelussa todellakin menee saksalaisjoukkueelle.

10 euroa pelirahaa