CS ke 03.08. klo 18:15

BIG Academy - OG Academy

BIG Academy edelleen voittamaton – joukkueelle yllättävän pientä tasoitusta

WePlay Academy -liigan parissa jatketaan keskiviikkona kolmen ottelun voimin. Liigan lohkovaihe jatkuu sunnuntaihin saakka, jonka jälkeen kaikki joukkueet ovat pelanneet omat lohko-ottelunsa. Tällä hetkellä A-lohkon kärjessä on Astralis Talent, kun puolestaan B-lohkon kärjessä on BIG Academy. Lohkoissa on kuitenkin usealla joukkueella vielä monta ottelua pelaamatta.

B-lohkon kärkinimi BIG Academy on pelannut vasta seitsemän ottelua, ja silti joukkueella on eniten pisteitä koko liigassa. Joukkue on voittanut kaikki pelaamansa ottelut ja näyttää ehdottomasti liigan kovatasoisimmalta joukkueelta varsinkin nyt, kun MOUZ NXT on osoittanut heikkouksia useassa kartassa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

BIG Academy kohtaa keskiviikkona OG Academyn klo: 18:15 alkavassa ottelussa, mikä pelataan paras yhdestä -formaatilla. BIG Academy on yllättävän pieni ennakkosuosikki kertoimien valossa, vaikka joukkue on ollut täysin dominoiva jokaisessa pelaamassaan ottelussa. Saksalaisjoukkueelle annetaan pienoista 3,5 -kierroksen tasoitusta, joka todellakin napataan lapulle ilomielin.

OG Academy on pelannut heikosti. Joukkue on voittanut kolme ottelua viidestä, ja tappiot ovat tulleet Apeks Rebelsiä sekä Young Ninjasia vastaan. Joukkueen kaikki ottelut ovat olleet äärimmäisen tasaisia, vaikka BIG Academyn kaltaisia joukkueita ei ole vielä edes tullut vastaan. OG Academy on pelannut viisi ottelua, joista neljä on pelattu ENCE Academya ja Young Ninjasia vastaan. Neljä joukkueen otteluista on käyty Overpassissa. Joukkueen karttavalikoima ei ole tarpeeksi laaja, ja kun BIG Academy on edelleen voittamaton Overpassissa, ei edes kyseinen kartta auta OG:n nuorukaisia.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa