CS ke 06.07. klo 17:00

BIG - Astralis

BIG selvä ennakkosuosikki umpisurkeaa Astralista vastaan

Varapelaajan kanssa IEM Colognessa pelaava BIG saa keskiviikkona viimeisessä Play-In -vaiheen ottelussaan vastaansa Astraliksen. Joukkueet ovat selkä seinää vasten, sillä ottelun häviäjä joutuu lähtemään pakkaamaan laukkujaan kotimatkaa varten. Nyt on tosi kyseessä.

Saksalaisjoukkue BIG on ennakkosuosikki huolimatta joukkueen tilanteesta. Toki joukkueen käyttämä “varapelaaja” on joukkueen pitkäaikainen ex-jäsen, joka edelleenkin vaikuttaa organisaation akatemiajoukkueen parhaimpana pelaajana. Nils “k1to” Gruhne on kykeneväinen pelaamaan huipputasolla, vaikka herra selvästi heikoin BIG:n viisikosta onkin.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Kerroinasettelu kertoo enemmänkin Astraliksen tasosta. BIG:ltä puuttuu kokoonpanostaan yksi joukkueen vahvimpia pelaajia, ja Astralis on silti altavastaaja. Joukkue on todella heikko, ja mikä olisikaan sopivampaa, kuin early-exit kesän kovatasoisimmasta turnauksesta, ja sitä seuraavat pelaajavaihdot. Huhut Astraliksen kokoonpanon yllä ovat villejä.

BIG:llä on selvästi parempi karttavalikoima, huomattavasti kykeneväisempi rosteri sekä selvästi kovempi formi. BIG:n pitäisi viedä ottelu suhteellisen helposti, ja kun joukkueelle tarjotaan peräti 1,68 -kerrointa, on se napattava lapulle.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa