CS pe 10.06. klo 21:00

BIG - Astralis

BIG selvästi tasokkaampi joukkue – Astralis yhden kartan varassa

Pinnacle Cupin viimeisimpänä perjantain otteluna päästään todistamaan ylemmän bracketin finaaliottelua. Ottelun voittaja etenee koko turnauksen finaaliin, joka pelataan sunnuntaina klo: 21:00 alkaen. Ottelussa vastakkain asettuu saksalaisjoukkue BIG sekä tanskalaisjoukkue Astralis. Ottelu alkaa klo: 21:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla.

BIG:lle annetaan ottelussa jopa lahjaksi luokiteltavaa kerrointa. Selvästi tasokkaampana joukkueena ja huomattavasti kovemmalla tasolla jatkuvasti suorittava BIG on ehdoton ennakkosuosikki otteluun. Johannes “tabseN” Wodarzin joukot ovat nousseet todelliseksi uhkaksi napattuaan joukkueeseensa Karim “Krimbo” Moussan sekä Josef “faveN” Baumannin. BIG:n viisikko on äärimmäisen vahva etenkin Astraliksen kaltaisia joukkueita vastaan, jotka pelaavat taktista ja suhteellisen rauhallista Counter Strikea.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Karttavalikoiman puolesta asiat ovat loistavalla mallilla BIG:n kannalta. Joukkue tulee poistamaan vakipoistonsa Infernon, kun Astralis puolestaan poistaa todennäköisesti Dust 2:n. BIG saa valittua otteluun joko Miragen tai Vertigon, missä molemmissa BIG on selvästi parempi joukkue. Tanskalaisjoukkue tulee varmastikin valitsemaan joukkueen ainoan kelvollisen kartan Ancientin.

BIG saa Ancientissa CT-alun, mikä tulee vaikeuttamaan Astraliksen peliä hurjasti. BIG on pelannut loistavia CT-puolia Ancientissa, ja on juurikin joukkueen T-puoli, mikä on koitunut BIG:n kohtaloksi. Mikäli Ancient ei luista, jää kolmanneksi kartaksi kuitenkin todennäköisesti todella herkullinen Nuke, missä BIG:n pitäisi viimeistään hoitaa ottelu nimiinsä.

10 euroa pelirahaa