CS la 04.06. klo 22:30

BIG - Cloud9

BIG järjettömässä alennusmyynnissä!

IEM Dallas jatkuu lauantaina välierien merkeissä. Listalla on kaksi huipputasokasta välierää, joiden päätteeksi selvitetään, mitkä kaksi joukkuetta selvittää tiensä sunnuntaina pelattavaan BO5-finaaliin. Päivän toisessa välierässä vastakkain asettuu BIG sekä Cloud9, ja ottelu alkaa Suomen aikaa klo: 22:30.

BIG selvitti tiensä välieriin suoraan voittamalla oman lohkonsa. BIG joutui lohkossaan päihittämään NIP:n, MIBR:n ja FURIA:n. Joukkue pelasi loistavaa Counter Strikeä, sillä Vertigo oli ainoa kartta, minkä joukkue hävisi juurikin FURIA:lle lohkon finaalissa. BIG näyttää erittäin vakuuttavalta, ja joukkueen kolmen kerroin välieräotteluun C9:ä vastaan on aivan järjetön tarjous.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

BIG tulee ottelussa poistamaan Infernon, kun C9 puolestaan poistaa Nuken. BIG saa tällöin valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Dust 2:n, mikä on kautta historian ollut joukkueen sekä Johannes “tabseN” Wodarzin paras kartta. BIG:n uusin jäsen Karim “Krimbo” Moussa on todella tasokas pelaaja, ja varsinkin Dustissa on omaksunut oman roolinsa loistavasti.

C9 pickaa omaksi kartakseen varmastikin sen Vertigon, missä BIG on ollut heikko. Kolmanneksi kartaksi jäisi tällöin todennäköisesti Mirage, sillä BIG haluaa poistaa Ancientin, kun C9 puolestaan haluaa eroon Overpassista. Ottelun kartoissa kaksi loistavaa karttaa BIG:lle. FaZea vastaan C9 todisti, että joukkueen tähtipelaajien on oltava serverillä, mikäli voitoista halutaan taistella. BIG pelaa metodista CS:ää, joka ei vaadi tähtipelaajien sankarisuorituksia yhtä paljon.

10 euroa pelirahaa