CS ke 29.06. klo 16:00

BIG - Cloud9

Cloud9 matkalla toiseen turnausvoittoon

BIG ja Cloud9 aloittavat keskiviikon Roobet Cupin välierät klo: 16:00, kun joukkueet kohtaavat paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa. Voittaja etenee turnauksen finaaliin, kun häviäjä saa puolestaan tyytyä jaettuun kolmossijaan.

Cloud9 on suuri ennakkosuosikki otteluun. Joukkue on ollut IEM Dallasista lähtien todella hyvässä vireessä, ja ainoa joukkue Dallasin jälkeen, joka on onnistunut ryöstämään kartan venäläisjoukkueelta, on ollut brassijoukkue 9z. Kyseessä on hyvin tuntematon, mutta tulivoimainen joukkue, joka voitti FURIA:n peräti kahdesti. Hävetä ei C9:n siis tarvitse, ja edelleen on selvää, että joukkue on todella vahvassa formissa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

BIG pelasi tiistain ottelunsa Nils “k1to” Gruhnen kanssa, kun joukkueen rifle-pelaaja Josef “faveN” Baumann ei tuntenut itseään pelikuntoiseksi. Vielä on epäselvää, jatkaako k1to välierissäkin, vai joko faveN pääsee joukkueensa kanssa serverille. Cloud9:n mahdollisuudet dominoivaan voittoon ovat tietysti isommat, mikäli k1to jatkaa, mutta pääasiassa se on yhdentekevää, sillä betsi perustuu pitkälti C9:n ylivoimaiseen karttavalikoimaan.

BIG:llä ei ole yhtäkään karttaa, missä joukkue olisi ennakkosuosikki C9:ä vastaan. Nyt kun CT-puolta on hieman nerffattu, ei BIG voi raidata kovalla CT-puolellakaan C9:n potentiaalisessa karttavalinnassa Ancientissa. Cloud9 on kenties matkalla toista turnausvoittoa kohden, mikäli joukkue pelaa tasollaan BIG:ä vastaan. Ottelutasoituksen kerroin on tarpeeksi kova betseille.

10 euroa pelirahaa