ti 26.10. klo 13:30

BIG - Entropiq

BIG vahvoilla karttavalikoiman puolesta ottelussaan Entropiqiä vastaan

PGL Major Stockholm -turnauksen avauspäivä suorastaan tulvii rahanarvoisia betsikohteita. Historian suurin turnaus startataan paras yhdestä -formaatilla pelattavilla otteluilla, joita avauspäivän ensimmäiseltä ottelukierrokselta löytyy kahdeksan kappaletta. Päivän viidennessä ottelussa saksalaisjoukkue BIG saa vastaansa Entropiqin. Ottelu alkaa klo: 13:30.

Mikäli turnaus pelattaisiin kaksi kuukautta aikaisemmin, olisi Entropiq yksi turnauksen parhaista ”yllättäjäjoukkueista”. Entropiq on kuitenkin tippunut tasossaan hurjasti, kuten on myös joukkueen AWP-pelaaja Aleksey ”El1an” Gusev, joka pystyi pelaamaan alkuvuonna peräti ~1,30 ratingillä tasaisesti. El1an on kuitenkin viimeisen kolmen kuukauden aikana onnistunut pistämään taululle ”vain” 1,13 ratingin ollen silti joukkueensa paras pelaaja.

🔥🔥🔥 VALUEE: 1 EGEN TALLETUKSELLA 100 ILMAISKIEKKAA!

Tällä tarjouksella saat rullata eurolla 100 pyöräytystä Vinnerillä.

Talleta 1€ koodilla VINNERI ja kiekat ovat sinun! Nyt on eurolla valueta!

OTA 100 KIEKKAA TÄSTÄ

Entropiqin alkuvuoden hurja vire oli kuitenkin pitkälti El1anin ansiota, sillä Entropiq on tasaisesti tippunut formissa El1anin mukana. HLTV:n joukkuerankingin 19 sijalta löytyvä Entropiq oli parhaimmillaan koputtelemassa TOP-10:n ovea.

BIG on selvä ennakkosuosikki joukkueiden avausotteluun turnauksessa. BIG saa poistettua Overpassin, Miragen ja Ancientin, kun Entropiq puolestaan poistaa ainakin Infernon. Venäläisjoukkueen muita poistoja on hyvin hankala ennustaa, sillä jäljellä on metamuutoksen saanut Dust 2 sekä BIG:lle loistavasti sopivat kartat Nuke ja Vertigo. BIG on varmasti todella kovassa tikissä myös Dust 2:ssa, sillä joukkue on aina ollut loistava CT-puolen kranaattien käyttäjä, ja uusi Dust 2 perustuu pitkälti juurikin tähän.

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %