CS ma 27.06. klo 16:00

BIG - Eternal Fire

Nappaako BIG välieräpaikan Eternal Firen kustannuksella?

Roobet Cupin maanantain ensimmäisessä puolivälieräottelussa saksalaisjoukkue BIG saa vastaansa turkkilaisjoukkue Eternal Firen. Ottelu alkaa klo: 16:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. BIG lähtee tietysti otteluun suurena ennakkosuosikkina, sillä joukkue on selvästi kovatasoisempi sekä pystyy suorittamaan tasaisemmin hyvällä tasolla, kuin Eternal Fire.

Tässä kyseisessä ottelussa kysymykseen tulee myös karttavalikoima. BIG:llä on loistava ja tasainen karttavalikoima, eikä Eternal Fire saa rankaistua joukkuetta omalla karttavalinnallaan. BIG on loistava kaikissa pelaamissaan kartoissa, mikä vaikeuttaa Eternal Firen urakkaa huomattavasti.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

BIG poistaa oman vakipoistonsa Infernon, kun Eternal Fire puolestaan poistaa Ancientin. Inferno on Eternal Firen paras kartta, joten BIG saa tässäkin suhteessa suuren etulyöntiaseman päivän otteluun. BIG saa valittua omaksi kartakseen ylivoimaisen ykköskarttansa Dust 2:n. Eternal Fire puolestaan valitsee varmastikin Overpassin tai Vertigon, missä joukkueella on parhaat mahdollisuudet voittoprosenttien puolesta.

BIG on molemmissa kartoissa erittäin hyvä. Saksalaisjoukkueen pitäisi ottaa tänään rutiininomainen voitto. Ainoa kysymys onkin, tuleeko serverille sama BIG, joka voitti FaZen vai kyykkääkö saksalaisjoukkue? Pidetään panokset alhaisina, mutta isketään ilomielin BIG:lle tarjottua kerrointa.

10 euroa pelirahaa