CS pe 24.06. klo 16:00

BIG - FaZe

FaZe:n tasoitukselle kovaa kerrointa!

FaZe ja BIG iskevät yhteen juhannusaattona perjantaina samalla kun lämpivät säät suuntaavat Suomeen. Asetelma on täydellinen. Muutama olut (lue 20), rilli sekä huippucs. Mitä muuta voi juhannukselta toivoa? – no tietysti rahaa, jota lähdetään metsästämään Roobet Cupista.

BIG:n ja FaZe:n välinen ottelu alkaa klo: 16:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Asetelmat ovat mielenkiintoiset. FaZe rämpi pohjamudissa Major-voittonsa jälkeen, kun harjoittelua ei ehtinyt tulla alle tiheän turnausrytmin ansiosta. Joukkue palasi kuitenkin raiteilleen, kuten allekirjoittanut ennusti Roobetin ensimmäisessä ottelussa, missä joukkue tuhosi OG:n.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

FaZen tasoitukselle saa jälleen loistokerrointa. BIG:n heikontunut karttavalikoima ei anna joukkueelle mahdollisuutta hakea yllätystä omassa karttavalinnassaan, sillä edes Dust 2 ei enään kulje vanhaan malliin. Vaikka BIG:n core onkin vahva ja solidi, ei viidellä sylinterillä pyörivää FaZea valitettavasti voiteta keskinkertaisella pelaamisella.

10 euroa pelirahaa