CS ma 31.10. klo 18:30

BIG - FURIA

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

BIG Majoreilla ilman faveNia – FURIA:n kerroin suorastaan herkullinen!

Intel Extreme Masters Rio Major on loppuvuoden huipennus Counter-Strike rintamalla. Kyseessä on koko vuoden suurin ja odotetuin turnaus jokaisella mittakaavalla. Mukana on 24 maailman kovatasoisinta joukkuetta, jotka kilpailevat jokaisen Counter-Strike -pelaajan unelmasta – Major-voitosta. Palkintopotissa on huimat miljoona dollaria, ja ensimmäistä kertaa CS:n historiassa jokainen vaihe turnauksessa pelataan liveyleisön edessä. Seuraavat kaksi viikkoa Rio de Janeiro on sekaisin.

Yksi Challenger Stagen yliarvostetuimmista joukkueista on saksalaisjengi BIG. Joukkue pelaa turnauksessa ilman Josef “faveN” Baumannia, joka on edelleen sairas. Häntä tuuraa BIG:n akatemiajoukkueen pelaaja Elias “s1n” Stein, joka ei millään mittarilla ole faveN:n tasoinen pelaaja.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

BIG saa avausottelussa vastaansa brassijoukkue FURIA:n, jonka halut Legends Stagelle ovat varmasti suuremmat, kuin kellään. FURIA pelaa kotiyleisönsä edessä, ja nauttii yleisön tuesta heti avausotteluista alkaen. Kotiyleisön merkitys Counter-Strikessa ei välttämättä vastaa esimerkiksi jalkapalloa, mutta on se silti olemassa ja vaikuttavana tekijänä.

FURIA poistaa paras yhdestä -formaatilla pelattavassa ottelussa Dust 2:n, kun BIG puolestaan poistaa Overpassin sekä Ancientin. FURIA käyttää toisen poistonsa varmastikin Mirageen, jolloin jäljellä on Vertigo, Inferno ja Nuke. BIG haluaa varmastikin eroon Nukesta, jolloin FURIA:n päätettäväksi jää, pelataanko ottelussa Vertigoa vai Infernoa. Molemmat ovat hyviä karttoja FURIA:lle, joissa joukkueen pitäisi ehdottomasti napata voitto siipirikkoisesta BIG:stä.