CS ke 16.11. klo 15:30

BIG - HAVU

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HAVU:lle loistokerrointa siipirikkoista BIG:ä vastaan!

Elisa Masters Espoo -huipputurnaus käynnistyy keskiviikkona. Molemmat lohkot pelataan päivässä paras yhdestä -formaatilla, ja parhaat etenevät pudotuspeleihin. Mukana turnauksessa on kaksitoista joukkuetta eli kuusi per lohko. Molemmista lohkoista jatkoon etenee kolme joukkuetta. Lohkoykköset suoraan välieriin, ja muut puolivälieriin. Palkintopotissa on 200 000 dollaria, ja paikka ensi vuoden IEM Katowice -turnauksessa.

Päivän ensimmäiseksi vedoksi on valikoitunut BIG:n ja HAVU:n välisestä ottelusta suomalaisjoukkueen loistava kerroin. BIG pelaa turnauksessa ilman parasta pelaajaansa Florian “syrsoN” Rischeä, joka on myös joukkueen AWP-pelaaja. Syrson on suorastaan kantanut BIG:ä viimeisimmät kuukaudet, kun joukkue on joutunut pelaamaan varapelaajan kanssa.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

HAVU ei ole lähelläkään BIG:n tasoa, mutta joukkueella on erittäin hyvä core sekä AWP-pelaaja, joka pystyy varmastikin pelaamaan paremmalla tasolla, kuin BIG:n rosterista turnauksen AWP-pelaajaksi valikoituva herrasmies. HAVU:n linarista löytyy kokemusta, ja joukkue pystyy valmistautumaan BIG:ä vastaan pelattavaan otteluun erinomaisesti. Huippujoukkueita vastaan on aina helpompi valmistautua, kuin hieman tuntemattomampia alemman tason joukkueita vastaan.

HAVU tuskin pudotuspeleistä taistelee, mutta joukkueelle tarjottava kerroin kelpaa lapulle mainiosti.

Today: Media day & HAVU vs. forZe

Tomorrow: Elisa Masters group stage 😍

#HAVUJA