CS ke 08.06. klo 13:00

BIG - MIBR

MIBR vihdoin täyden kokoonpanon voimin serverillä

Kesäkuu on juhlan aikaa Counter-Strike -skenessä. Lähes samanaikaisesti käyntiin pyörähtää peräti kolme huipputurnausta, joista ensimmäisenä listalla on Pinnacle Cup Championship sekä Dubaissa järjestettävä Global Esports Tour. Dubain turnaus alkaa vasta torstaina, joten keskiviikon betsit keskittyvät yksinoikeudella juurikin Pinnacle Cup Championship -turnaukseen.

Päivän toisena Pinnacle Cupin otteluna päästään todistamaan BIG:n ja MIBR:n välistä revanssiottelua viikon takaisesta IEM Dallas -turnauksen ottelusta. Tuolloin ottelu pelattiin paras kolmesta -formaatilla, ja se päättyi BIG:n 2-0 -voittoon. Ottelun ensimmäinen kartta Mirage eteni jatkoajalle, kun puolestaan toisessa kartassa Nukessa BIG pöllytti MIBR:ä peräti 16-4.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Napataan lapulle pienellä panostuksella MIBR:n kierrostasoitusta. Kun joukkue on selvästi motivoitunut, ja tietää suurin piirtein tulevan kartan, on joukkue yleensä äärimmäisen vahvoilla jopa kärkijoukkueita vastaan. MIBR voi laskelmoida ottelun karttavalinnan melko hyvin, ja rajata pelattavan kartan muutamaan vaihtoehtoon.

IEM Dallasista poiketen MIBR pelaa tällä kertaa täydellä kokoonpanollaan eikä joukkueen valmentajan tarvitse tuurata. Joukkueelle tarjottava tasoitus on melko linjassa, mutta pienen panostuksen kyseiseen kohteeseen voi ehdottomasti lyödä.

10 euroa pelirahaa