CS ti 03.05. klo 15:30

BIG - MOUZ

BIG:lle kovaa kerrointa ailahtelevaa MOUZ:a vastaan

Tiistain kovatasoisin CS-matsi starttaa klo: 15:30, ja se on osana IEM Dallasin suljettuja karsintoja. Kyseisessä ottelussa kovassa nosteessa oleva saksalaisjoukkue BIG saa vastaansa MOUZ:n. Ottelu pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla, ja sen voittaja etenee ylemmän bracketin finaaliotteluun, mistä on voittajalle tarjolla paikka Majorien jälkeisestä IEM Dallas -huipputurnauksesta.

BIG on ollut uskomattoman kovassa vireessä viime päivinä. Legendaarinen Fatih “gob b” Dayik teki paluun joukkueen valmennuspenkille, ja joukkueen uusin lisäys Karim “Krimbo” Moussa on osoittautunut todelliseksi clutch-ministeriksi. BIG:n linari näyttää palanneen vanhaan formiinsa, joka on todella hienoa nähdä.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Joukkue saa vastaansa MOUZ:n, joka on hieman epävarmassa tilanteessa. MOUZ potki täysin puskista uusimman lisäyksensä Nathan “NBK” Schmittin rosteristaan, ja nosti tilalle akatemiajoukkueensa suurimman tähden Jon “JDC” de Castron. JDC on kieltämättä pelannut hyvin, mutta kysymysmerkkejä on edelleen MOUZ:n johtamisosastolla, sillä Christopher “dexter” Nong ei ole esiintynyt edukseen koko MOUZ-taipaleellaan.

BIG poistaa ottelussa Infernon, kun MOUZ puolestaan poistaa Overpassin. Karttavalikoimaan jää kolme karttaa, missä BIG on selvästi MOUZ:a parempi, joten oikealla karttavedolla, pitäisi ottelun olla erittäin hyvissä käsissä – BIG:n käsissä.

10 euroa pelirahaa