CS pe 29.10. klo 14:45

BIG - MOUZ

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Bulilla MOUZ:n kertoimien perässä – turnauksen isoin betsi käsillä!

PGL Major Stockholm -turnauksen Challenger Stage lähenee loppuaan. Viisi joukkuetta on jo varmistanut paikkansa lauantaina alkavassa Legends Stage -vaiheessa, ja jäljellä on enään kolme ottelua, joiden voittajat etenevät niin ikään turnauksen seuraavaan vaiheeseen. Otteluiden häviäjät valitettavasti tippuvat ulos turnauksesta. BIG ja MOUZ kohtaavat perjantain toisessa ottelussa, jonka voittaja saa jatkopaikan majoreilla. MOUZ on kertoimien valossa pienoinen ennakkosuosikki klo: 14:45 alkavaan otteluun, joka pelataan paras kolmesta -formaatilla.

MOUZ saa edun karttavalikoimissa, kun joukkue poistaa vakipoistonsa Overpassin sijaan Dust 2:n. Metamuutoksen saanut Dust 2 näytti luistavan BIG:ltä loistavasti ainakin ENCE:ä vastaan, ja ilman virallisia otteluita pohjalla, on turha ottaa riskiä kyseiseen karttaan MOUZ:n asemassa. BIG:n poistaessa vakipoistonsa Ancientin, saa MOUZ valittua otteluun oman lempikarttansa Infernon.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

BIG valitsee omaksi kartakseen hyvin todennäköisesti Nuken tai Vertigon. Kolmas kartta riippuu pitkälti BIG:stä, sillä joukkueen karttavalikoima on rehellisesti sanottuna umpisurkea eikä sieltä löydy joukkueelle suotuisia karttoja Dust 2:n lisäksi.

MOUZ on loistavissa asetelmissa etenemässä majoreiden seuraavaan vaiheeseen, sillä on vaikea nähdä, että BIG onnistuisi ottamaan ottelussa edes yhtä karttavoittoa. Ottelun karttaetu on niin suurelti MOUZ:n puolella, että ottelua lähdetään lähestymään niin suoran voiton, kuin myös tasoituksen kanssa.

MOUZ 🐭

@mousesports
Well now THAT's the right spirit 😍💪 @bymascs
#VAMOUZ