CS pe 29.10. klo 14:45

BIG - MOUZ

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Bulilla MOUZ:n kertoimien perässä – turnauksen isoin betsi käsillä!

PGL Major Stockholm -turnauksen Challenger Stage lähenee loppuaan. Viisi joukkuetta on jo varmistanut paikkansa lauantaina alkavassa Legends Stage -vaiheessa, ja jäljellä on enään kolme ottelua, joiden voittajat etenevät niin ikään turnauksen seuraavaan vaiheeseen. Otteluiden häviäjät valitettavasti tippuvat ulos turnauksesta. BIG ja MOUZ kohtaavat perjantain toisessa ottelussa, jonka voittaja saa jatkopaikan majoreilla. MOUZ on kertoimien valossa pienoinen ennakkosuosikki klo: 14:45 alkavaan otteluun, joka pelataan paras kolmesta -formaatilla.

MOUZ saa edun karttavalikoimissa, kun joukkue poistaa vakipoistonsa Overpassin sijaan Dust 2:n. Metamuutoksen saanut Dust 2 näytti luistavan BIG:ltä loistavasti ainakin ENCE:ä vastaan, ja ilman virallisia otteluita pohjalla, on turha ottaa riskiä kyseiseen karttaan MOUZ:n asemassa. BIG:n poistaessa vakipoistonsa Ancientin, saa MOUZ valittua otteluun oman lempikarttansa Infernon.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

BIG valitsee omaksi kartakseen hyvin todennäköisesti Nuken tai Vertigon. Kolmas kartta riippuu pitkälti BIG:stä, sillä joukkueen karttavalikoima on rehellisesti sanottuna umpisurkea eikä sieltä löydy joukkueelle suotuisia karttoja Dust 2:n lisäksi.

MOUZ on loistavissa asetelmissa etenemässä majoreiden seuraavaan vaiheeseen, sillä on vaikea nähdä, että BIG onnistuisi ottamaan ottelussa edes yhtä karttavoittoa. Ottelun karttaetu on niin suurelti MOUZ:n puolella, että ottelua lähdetään lähestymään niin suoran voiton, kuin myös tasoituksen kanssa.

Well now THAT's the right spirit 😍💪 @bymascs
#VAMOUZ