CS ti 08.11. klo 19:30

BIG - NAVI

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NAVI helppoon 2-0 -voittoon ja täyden Jeunesse Arenan eteen pudotuspeleihin?

IEM Rio Major -turnauksen Legends Stagen viimeinen pelipäivä pelataan tänään tiistaina 8. päivä marraskuuta. Luvassa on kolme viimeistä Legends Stagen ottelua, joiden voittajat lunastavat paikkansa puolivälierissä, kun taas häviäjät tippuvat turnauksesta ulos.

Yksi turnauksen voittajasuosikeista onnistui umpisurkean seedingin ansiosta häviämään kaksi ensimmäisestä kolmesta BO1-ottelustaan pelaten Vitalityä, Cloud9:ä ja Liquidia vastaan äärimmäisen tiukat ottelut. Tämä joukkue on NAVI. Ukrainalaisjoukkue taistelee ehdottomasti turnauksen voitosta varsinkin nyt, kun FaZe ja Vitality ovat jo ulkona karkeloista. NAVI:n on enään voitettava umpisurkea sekä täysin tuurilla tähän vaiheeseen päässyt saksalaisjoukkue BIG.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Pudotuspelipaikka on NAVI:lla lähellä. BIG voitti kaksi ensimmäistä BO1-otteluaan Sproutia ja MOUZ:a vastaan, mutta täysin odotetusti sai kunnolla selkäänsä BO3-otteluissa FURIA:a ja fnaticia vastaan. BIG ei nykyrosterillaan kamppaile mestaruuskarkeloista, sillä joukkue pelaa tässä turnauksessa varapelaajan kanssa.

Mikäli serverille saapuu tänään täysillä pelaava NAVI, on ottelu melko varmasti nopeasti ohi. BIG poistaa vakipoistonsa Ancientin, joka on ollut NAVI:n heikoin kartta. NAVI puolestaan poistaa Vertigon, jolloin joukkue saa valittua itselleen esimerkiksi Miragen. BIG valinnee itselleen Dust 2:n, missä joukkueen AWP-pelaajalta Florian “syrsoN” Rischelta vaadittaisiin elämänsä peli, mikäli BIG karttavoiton haluaisi. Saksalaisjoukkueella ei yksinkertaisesti riitä.

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle NAVI -1,5 kertoimella 1.62
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 1.62 🤘

Intel® Extreme Masters

@IEM
Check out the schedule for round 5 of the #IEM Rio Legends Stage!

3 series, 3 spots left in the Jeunesse Arena.

11:00 BRT / 15:00 CET: @mousesports vs. @ENCE

14:30 BRT / 18:30 CET: @BIGCLANgg vs. @natusvincere

18:00 BRT / 22:00 CET: @TeamLiquidCS vs. @Team__Spirit