CS ti 04.10. klo 20:45

BIG - Sangal

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

12 ottelun voittoputkessa oleva Sangal hakee “yllätysvoittoa” BIG:stä

IEM Road to Rio RMR -karsintaturnaus Majoreita varten alkaa tiistaina 4. päivä lokakuuta. Euroopan osalta joukkueet ovat jaettu kahteen eri RMR-turnaukseen, jotka pelataan samoina päivinä. A RMR aloittaa tiistain ensimmäisillä kahdeksalla ottelulla, kun B RMR puolestaan jatkaa heti perään kahdeksalla ottelulla. Tiistaihin on valikoitunut seitsemän laatuvihjettä!

Päivän viimeisessä ottelussa ilman Josef “faveN” Baumannia RMR-karsinnoissa pelaava BIG saa vastaansa aivan uskomattomassa huippuvireessä olevan Sangalin. Klo 20:45 alkavassa ottelussa peräti kahdentoista ottelun voittoputkessa oleva Sangal lähtee loistavin asetelmin hakemaan yllätysvoittoa BIG:stä, joka käyttää turnauksessa faveN:n tilalla akatemiajoukkueensa Elias “s1n” Steiniä.

TEKEEKÖ RANSKA MAALIN PUOLAA VASTAAN?

Kerroin oli 1.07 ja nyt saat siitä 2.00! Voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille.

Maksimipanos 10€.

OTA ILMAINEN RAHA TASKUUN

Sangal tulee ottelussa poistamaan Nuken, Dust 2:n ja Miragen, jotka ovat joukkueen heikoimmat kartat. BIG poistaa Ancientin ja Overpassin, ja lopulta päättää pelataanko ottelu Vertigossa vai Infernossa. Molemmat toimivat Sangalille eikä yllätyksen mahdollisuutta voi todellakaan jättää huomiotta. Sangalin vire on ollut niin kova, että 2,45 -kerroin on kyllä napattava ilomielin lapulle.

phzy

@phzycs
WE FUCKING DID IT WE QUALIFIED TO THE RMR GGWP 2-0 VS @Entropiqteam. #believethemyth #happyboy