CS su 17.04. klo 15:45

BIG - SAW

SAW ja BIG tasaiseen vääntöön ennakkoasetelmien perusteella

Tosipelit PGL Major Antwerp -turnauksen RMR-karsintojen osalta alkavat sunnuntaina. Euroopan A-lohko käynnistyy klo: 12:00 samalla setupilla, kuin kuluneella viikolla nähty Amerikan RMR-turnaus. Avauspäivänä pelataan kaksi ensimmäistä kierrosta, joiden kaikki ottelut pelataan paras yhdestä -formaatilla. Luvassa on kaksi ottelua samanaikaisesti, sillä PGL käyttää dual-striimi setuppia.

PGL:n karsintojen avauskierroksen viimeisessä ottelussa saksalaisjoukkue BIG saa vastaansa portugalilaisjoukkue SAW:n. Ottelu alkaa klo: 15:45, ja se pelataan paras yhdestä -formaatilla. SAW on pienoinen altavastaaja otteluun, sillä joukkue pelaa yleisesti alemmalla tasolla. Joukkue on viime aikoina kuitenkin ottanut harppauksia ylöspäin ja nostanut tasoaan selvästi. BIG puolestaan teki radikaalin muutoksen kokoonpanoonsa, ja alenti Nils “k1to” Gruhnen organisaation akatemiajoukkueeseen nostaen samalla samaisesti joukkueesta Karim “Krimbo” Moussan pääjoukkueeseen.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Joukkueet tulevat kohtaamaan äärimmäisen tasaisessa kartassa. SAW poistaa Miragen, kun BIG puolestaan poistaa Infernon. SAW poistaa Overpassin sekä Dust 2:n, kun BIG poistaa Ancientin. BIG saa päättää pelataanko ottelu Nukessa vai Vertigossa. Molemmat kartat ovat voittoprosenttien puolesta todella tasaisia, ja on lupa odottaa runsaskierroksista ottelua.

SAW:n kierrostasoituksella raidattaisiin muuten, mutta se on asetettu jopa yllättävän pieneksi. Tämän vuoksi lapulle napataan kierrosoveria, sillä BIG tuskin jää alle 11 kierroksen. Loistava ottelu tulossa, ja on mielenkiintoista nähdä kuinka SAW pystyy suorittamaan LAN-ympäristössä.

10 euroa pelirahaa