CS ma 16.05. klo 13:00

BIG - Vitality

BIG:n kerroin todella kova

PGL Major Antwerpissa jännitys tiivistyy. Spirit ja NAVI ovat jo selvittäneet tiensä pudotuspeleihin, ja kun Legends Stagella on enään kaksi pelipäivää jäljellä, selviää maanantaina kolme seuraavaa jatkoonmenijää sekä kolme joukkuetta, jotka tippuvat turnauksesta ulos. Yllätyksiä täynnä ollut Major-turnaus tarjoilee loistavia kertoimia myös maanantaina.

Päivän herkkullisin ottelu starttaa heti klo: 13:00, kun BIG ja Vitality asettuvat vastakkain klo: 13:00 alkavassa paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa. BIG on kertoimien valossa suuri altavastaaja, vaikka joukkue on pelannut huomattavasti tasaisemmin kuin Vitality, jolla on useassa kartassa ollut vaikeuksia.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

BIG:n karttavalikoima on selvästi vahvempi, ja Vitality onkin tällä hetkellä vain muutaman kartan varassa. Joukkueen yksilöt ovat nostaneet tasoaan, mutta systemaattisesti ja vahvasti pelaavaa BIG:ä vastaan se ei välttämättä riitä. BIG on hyvin öljytty viisikko, joka saa loistavat kartat päivän otteluun.

BIG:n vakipoisto Inferno on yksi Vitalityn vahvimpia karttoja. Kun joukkue saa poistettua sen, ei Vitalitylle jää kuin muutama kartta, missä joukkue on pärjännyt. Vitality poistaa Ancientin, jolloin BIG saa omaksi karttavalinnakseen esimerkiksi Nuken. Vitality valinnee Vertigon, ja kolmantena voitaisiin hyvinkin nähdä Dust 2 tai Mirage. Kaksi loistavaa karttaa BIG:lle, ja kun kertoimet ovat mitkä ovat, on BIG hyvin perusteltu pelivalinta.

10 euroa pelirahaa