Championship pe 05.08. klo 21:45

Birmingham - Huddersfield

Ei mikään klassikko, mutta betsipuoli on kunnossa!

Perjantaina Championshipissä iskevät yhteen Birmingham ja Huddersfield. Kumpikaan joukkue ei surffaa millään tavalla jalkapallon aallonharjalla – Birmingham on vajonnut vuosi vuodelta, eikä Championshipissä säilyminen ole ollut enää aikoihin itsestäänselvyys. Huddersfield kolkutteli viime kaudella Valioliigan portteja, mutta pudotus tähän syksyyn on ollut avausviikonlopun perusteella sangen raju.

Birminghamin valmentaja vaihtui kesällä – puikkoihin tuli John Eustace. Siirtomarkkinoilla ei tapahtunut todellakaan mitään järisyttävää: Eustacella ei kaiken perusteella ole ollut liikaa pelimerkkejä käytettävissään. Kentän ulkopuolella on jatkuva epävarmuuden tunne tulevaisuudesta, ja tämä vaikeuttaa uusien investointien saamista seuraan. Kauden avauspelissä Brum onnistui pitämään viime kevään play-off joukkueen Lutonin pois kunnon maalintekopaikoilta ja ansaitsi tästä tasapelipisteen.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Huddersfield oli hyvin selkeästi ottavana osapuolena Burnleytä vastaan kauden avauspelissä. Merkit eivät ole kovin rohkaisevia, vaikka tietysti tässä vaiheessa kautta kasvutarinat ovat vasta kehitteillä. Lee Nicholls on maalilla jälleen paljon vartijana, sillä vahti on varmaankin joukkueen tärkein yksittäinen pelaaja. Kumpikaan joukkue tuskin tekee kovin isoja muutoksia avauskokoonpanoihin.

Lähtökohtaisesti tässä on kyseessä vähämaalinen ottelu, mikä on haisteltu vetomarkkinoilla turhankin hyvin. Birminghamia on pidettävä suosikkina, mutta tasapelivarmistus maistuu tässä setupissa mansikalle. Siis nollahändärillä kotivoittoa uuniin, ja jalkapalloa täynnä oleva viikonloppu on valmis alkamaan!

10 euroa pelirahaa