ma 18.12. klo 22:00

Birmingham - Leicester

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Leicester on ehkä matkalla Valioliigaan, mutta yksi heikkous heilläkin on!

Leicesterin pyrkimykset palata pikaisesti Valioliigaan ovat myötätuulessa: joukkue johtaa Championshipiä tasapisteissä Ipswichin kanssa, vaikka sillä on maanantain peli vielä rästissä. Seuraavat joukkueet ovatkin sitten jo kymmenen pisteen päässä, joten nousujuna on hyvin aikataulussa. Kettuja isännöivän Birminghamin taival on tutun harmaata: joukkue on sarjataulukossa 17. sijalla, ja tälläkin kaudella päätavoite näyttää olevan putoamisen välttäminen.

Lokakuussa Brumin peräsimeen tullut Wayne Rooney ei ole saanut joukkuettaan lentoon, vaan voitot ovat olleet kortilla, ja sarjasijoitus on laskenut tasaisesti. Alla on nyt kuitenkin voitto, sillä viikolla Birmingham haki täydet pisteet Cardiffista hyvällä esityksellä. Poissaolot ovat olleet Rooneylle päänkivistyksen aihe, ja tälläkin hetkellä sairastuvalla on seitsemän pelaajaa. Positiivista on, että halutessaan Birmingham-pomo voi pistää kentälle saman avauksen kuin Cardiffia vastaan.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Leicester voitti viikolla Millwallinkin, ja vaikka peli meni lopussa hieman tiukoille, oli homma kuitenkin hallussa. Marraskuun alun pienen niiauksen jälkeen on viisi viimeistä liigapeliä sujunut tappioitta, ja pisteitä on tullut plakkariin kolmetoista. Myös Leicesterillä on ainakin kourallinen pelaajia pois vahvuudesta, mutta ongelma ei ole laajalla pakalla operoiville vieraille mikään järisyttävän suuri.

Leicester on suurensuuri suosikki vieraissakin, mutta vedoissa keskitytään voittajan sijasta maalimääriin. Leicesterin tulivoima lyö todella voimakkaalla liekillä, ja Rooneyn suojatitkin tulevat olemaan kovilla vieraiden hyökkäysten kanssa. Viime aikoina myös Leicesterin verkkoon on kyllä mennyt palloja, ja vieraissa tämä on korostunut. Niinpä overi maistuu tässä matsissa – vähintään kolmea maalia odotetaan.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Yli 2.5 maalia 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.