Championship pe 16.12. klo 22:00

Birmingham - Reading

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tykittääkö vanha kunnon Andy Carroll Readingille pisteet? Vieraskertoimet ovat herkkua!

Birmingham City isännöi perjantain ainoassa Mestaruussarjataistossa Readingia. Joukkueet löytyvät sarjataulukon keskikastista, joka on vielä tässä vaiheessa kautta suhteellisen tiivis joukko. Perjantain ottelun voittamalla Birminghamkin voisi nousta playoff-paikkojen tuntumaan, mutta putoamisviivaan on sentään viisi pistettä.

George Friend ja Przemyslaw Placheta missaavat pelin kotijoukkueelta. Harlee Dean ja Gary Gardner ovat puolikuntoisia eivätkä vielä todennäköisesti pelaa. Scott Hogan sen sijaan voi olla kokoonpanossa. Readingilta Scott Dann, Dejan Tetek, Liam Moore ja Ovie Ejaria ovat lasaretissa. Tom Holmes ja Sam Hutchinson ovat kysymysmerkkejä.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Reading FC

@ReadingFC
🗣️"It's a bit cold standing out here"❄️

Even our big Geordie was feeling the chill today when on press duty! @AndyTCarroll😁

#BIRREA


Championship jatkui viime viikonloppuna ja Reading voitti omassa pelissään Coventryn 1-0. Birmingham joutui puolestaan tyytymään toisiksi viimeisenä rämpivän Blackpoolin vieraana tasatulokseen – John Eustacen ryhmä loi kuitenkin ottelussa paremmat maalipaikat.

Perjantaina vastakkain on kaksi pallonhallinnasta piittaamatonta joukkuetta. Birmingham on tällä kaudella hävinnyt kaikki ottelunsa, joissa se on ollut palloa hallitsevana osapuolena. Reading on Mestaruussarjan suoraviivaisimpia ryhmiä ja se pitää selvästi vähiten palloa. Jos Birminghamin trendi jatkuu, häviää se siis Readingille perjantaina. Uhmapelaajat ei usko moisten trendien ikuisuuteen, mutta Readingin +0,5:n tasoitusta lähtee näillä kertoimilla silti lapulle tasavahvojen joukkueiden koitokseen!