Championship pe 11.11. klo 22:00

Birmingham - Sunderland

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Oijoi! Kapea rotaatio ja otteluruuhka ovat huono combo!

Tasaisessa Championshipissä tilanteet vaihtuvat vilkkaasti: aikaisemmin näissä tipseissä dissattu Birmingham on noussut parantuneiden otteittensa ansiosta sarjataulukossa jo kymmenen sakkiin, kun taas täksi kaudeksi odotetun sarjanousun tehnyt Sunderland on valahtanut paremmasta puoliskosta alempaan keskikastiin. Perjantai-iltana olisi otettava pisteitä, sillä putoamisviivakaan ei ole kaukana – neljän pisteen päässä oleva West Bromwich on lisäksi noususuunnassa.

Birmingham ei ole viime viikkoina joutunut kohtaamaan sarjan parhaita joukkueita, ja John Eustacen suojatit ovat hyödyntäneet tämän mainiosti: neljästä viime ottelusta on kairattu kahdeksan pistettä. Viikolla Swanseaa vastaan tultiin ansaitusti tasoihin varsinaisen hieman ennen varsinaisen peliajan täyttymistä. Krystian Bielik palaa pelikiellosta keskikentälle, ja miestä tarvitaankin siellä kipeästi. Poissaoloja on muutama ja Juninho Bacunan korttitili on täynnä.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Syyskuun puolenvälin jälkeen Black Catsille on koittanut Championshipissä arki: kymmenestä matsista on voitettu vain kaksi. Avainpelaajien loukkaantumiset eivät ole auttaneet yhtään, eikä tähän matsiin ole odotettavissa mitään pikaparanemisia. Sen suhteen MM-kisatauko palveleekin Tony Mowbrayn miehistöä mukavasti. Luke O’Nien on pelikiellossa. Sunderland on tähän asti pärjännyt vieraspeleissä paremmin kuin kotona. Joukkueella on lepoetu, sillä se ei joutunut viikolla pelaamaan.

Sangen kapealla rotaatiolla operoinut Birmingham on tiheässä ottelurytmissä puntarissa. Tämä antaa hyvää Sunderlandille, joka kelpaa pikkubetsiin – altavastaajan asema on hieman kertoimia niukempi. Ja mikäs se siellä kertoimien kärkipäässä taas on? Aivan oikein – Mr Green. Avaa tili, niin pääset kertoimiin käsiksi!