Championship ti 16.08. klo 21:45

Birmingham - Watford

Vähämaalinen taisto odotettavissa!

Englannissa ei turhaan anneta löysää futisjoukkueille, sillä tällä viikolla pelataan EFL:n sarjoissa viikkokierros. Hurja pelitahti pakottaa valmentajat kiinnittämään erityistä huomiota pelaajien palautumiseen, ja kierrätystäkin on harjoitettava myös muissa kuin Carabao Cupin otteluissa. Watford jatkaa elämää Championshipissä toistaiseksi ilman tappioita, ja seuraavaksi vastassa on keskikastin Birmingham.

Birmingham kärsi viikonloppuna sarjassa ensimmäisen tappion – joukkue oli Cardiffia vastaan hyökkäyssuuntaan melko aseeton. Kyseessä oli Cityn vaatimattomin ottelu tähän asti. Ennakkoonhan odotukset sarjaan eivät ole turhan korkealla, sillä Brum on tehnyt hidasta hiipumista vuodesta toiseen, eikä täksi kaudeksikaan siirtomarkkinoilla saatu tehtyä mitään hokkus pokkuksia. Sarjassa säilyminen tuntuu riittävältä tavoitteelta illan isännille.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NÄIN SAAT SUPEREDUN

Watford pelasi hyvän pelin Burnleytä vastaan, ja joutui vaikeuksiin vasta Hassane Kamaran otettua punaisen kortin toisella jaksolla – mies on alkuviikosta pelikiellossa. Rob Edwardsin suojatit ovat tehneet yhden maalin jokaisessa sarjaottelussa, mutta tiukka puolustus on siivittänyt pistejahtia niin, että joukkue on seitsemällä pisteellään kärkikolmikossa. Molemmilla joukkueilla on pari miestä sairastuvalla, eikä siitä lasketa suurta etua kummallekaan.

Lähtökohtaisesti molemmat joukkueet vaikuttavat olevan underiin päin kallellaan. Markkinat eivät huomioi tätä aivan tarpeeksi, joten korkeintaan kahden maalin syntymisestä saadaan peliä aikaiseksi. Parhaan kertoimen tarjoaa Pinnacle, joka on pakollinen kioski vähänkään vakavammalle betsarille.

10 euroa pelirahaa