Championship pe 12.03. klo 21:45

Blackburn - Brentford

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Brentfordin nousukamppailussa vaikeuksia!

Blackburnin kaudesta on tulossa Championshipissä kädenlämpöisen haalea – paikka keskikastissa tuntuu olevan sementoitu huonon jakson jälkeen. Jo jonkun aikaa Valioliigaan nousua himoinnut Brentford on näyttänyt jo siltä, että organisaatio olisi valmis isoon askeleeseen, mutta kolme tappiota viimeisessä viidessä ottelussa on pudottanut joukkueen suoran nousijan paikalta.

Voitot kiersivät Blackburnia pitkään, mutta viime viikonloppuna Rovers haki vieraspisteet Millwallilta. Viikolla pelattiin tasapeli noususta kamppailevaa Swanseaa vastaan ja Blackburn oli otteiltaan jopa parempi. Tony Mowbraylla on kiusanaan kourallinen poissaoloja, mutta saa kentälle säällisen yhdistelmän.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Brentford tulee tähän otteluun harvinaiselta huilitauolta, sillä joukkueen viime viikonlopun peli Rotherhamia vastaan peruttiin. Yli viikko sitten Bees hävisi vieraissa Norwichille 1-0 ottelussa, joka vahvisti Norwichin suoraa sarjanousua entisestään. Thomas Frank laittanee perjantaina kentälle samanlaisen kokoonpanon kuin Norwich-ottelussa. Maalitykki Ivan Toney on varmasti jälleen avauksessa, joten Marcus Forssille jää jämäminuutteja.

Blackburn on pelannut neljä viimeistä otteluaan undereita, eikä Brentford ole vieraissa yhtä suurimaalinen joukkue kuin kotona. Kotialtavastaajana Rovers lähtee peliin todennäköisesti varman päälle, mikä laskee maaliodottamaa. Laitetaan siis pikkupanoksella underia kuitille.