Championship ti 18.10. klo 22:00

Blackburn - Sunderland

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maaleja! Tässä ottelussa on ainekset kunnon viihteeseen – ja veto otetaan sen mukaan!

Blackburn ja Sunderland ovat pääosassa tiistain Championshipin tv-ottelussa. Molempien kausi on numeroiden valossa mennyt hyvin, ja varmasti Sunderlandin kannattajille on suunnaton helpotus, että elämä pitkästä aikaa toisella sarjatasolla on lähtenyt soljumaan mukavasti. Blackburnilla voitot ja tappiot seuraavat vuorotellen toisiaan, ja Sunderland katkaisi voitottoman putkensa Wiganin kustannuksella.

Blackburn on ollut hyvin epätasainen joukkue koko kauden, mutta ilman tasapelejä taaplaavalla porukalla on enemmän voittoja kuin millään muulla joukkueella koko sarjassa. Championshipin kärki on ennätystasainen, sillä pisteen sisällä on kaikkiaan viisi joukkuetta. Daniel Ayala sai viime viikolla kolhun Wigan -tappiossa, ja tämä peli voi tulla hänelle liian pian. Lewis Travis on tässä ottelussa pelikiellossa.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Sunderlandilta puuttuu parin pitkäaikaispotilaan lisäksi todennäköisesti Lynden Gooch, joka joutui jättämään edellisen pelin kesken. Sunderlandin tuoreehko manageri Tony Mowbray palaa tiistaina tuttuun paikkaan, sillä mies vietti Ewood Parkilla viisi vuotta. Black Cats vietti neljä pitkää kautta League Onessa, mikä on tämän kokoluokan seuralle väärä paikka. Nyt tilanne näyttää huomattavasti paremmalta.

Blackburn on voittanut kolme viimeistä kotiotteluaan, eikä Ewood Parkilta ole helppo hakea pisteitä. Varsinainen vetoidea on kuitenkin maaliluvuista. Blackburn on ollut kotonaan tehokas, ja Sunderlandillakin on verkko heilunut molemmissa päissä joukkueen vierasotteluissa. Mr Green on aina brittifutis-vetoihin hyvä paikka – ja muista rahakkaat Colossus-vedot!