FA Cup ma 29.01. klo 21:30

Blackburn - Wrexham

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Englannin kuuluisin alasarjajoukkue hakee yllätystä FA Cupissa – ja se on hyvin mahdollinen!

Maanantaina on ohjelmassa yksi FA Cupin neljännen kierroksen ottelu, jossa Championshipin alemmassa keskikastissa majaileva Blackburn saa vieraakseen Englannin tunnetuimman alasarjajoukkueen Wrexhamin, joka taistelee League Twossa noususta kolmannelle sarjatasolle. Pari sarjatasoa ylempänä pelaava Blackburn on walesilaisille makea tasonmittaus, ja kovin vastus tämän kauden FA Cup -taipaleella. Seuraavalla kierroksella tämän parin voittaja kohtaa Newcastle Unitedin.

*Tsekkaa tästä tammikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Blackburn eteni FA Cupin neljännelle kierrokselle komealla voitolla Cambridge Unitedista. Championshipissä on ollut huomattavasti hankalampaa, sillä viimeinen voitto on peräti puolentoista kuukauden takaa. Roversin kaikki kaikessa on ollut Sammie Szmodics, joka on Championshipin maalipörssin kärjessä kuudellatoista osumalla. Jon Dahl Tomassonin harmina on pari poissaoloa ennen maanantain matsia.

Blackburn Rovers

@Rovers
🏆 The winner of tomorrow night's tie will play Newcastle United at home in the fifth round of the #EmiratesFACup.

#Rovers 🔵⚪️

Wrexhamilla on myös parit loukit, ja niiden lisäksi William Boyle huilii Newportia vastaan ottamansa suoran punaisen kortin vuoksi. Osaltaan juuri Boylen aikaisen ulosajon vuoksi vierasottelu Newportia jäi torsoksi, ja tuloksena oli 1-0 tappio. Yleisesti ottaen Wrexham tekee nousua seurana, ja joukkueella on kuuluisien taustavoimiensa kanssa erityinen asema jalkapallokartalla.

Blackburnin alakerta on ollut koko Championshipin vuotavin, mikä antaa Wrexhamille mahdollisuudet tässä matsissa. Veto otetaan sen puolesta, että walesilaiset yltävät vähintään tasapeliin ottelussa. Suurempiakin ihmeitä FA Cupissa on nähty.

*Tsekkaa tästä tammikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!