su 28.11. klo 23:59

BLAST Fall Finals - Turnausvedot

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

BLAST Premier Fall Finalsin turnausbetseissä hävyttömiä kertoimia ja maukasta valueta!

Majoreiden jälkeinen turnaustauko alkaa Counter Striken puolella olemaan pikkuhiljaa ohi. Keskiviikkona startataan nimittäin seuraava ison luokan LAN-turnaus, kun BLAST palaa ruutuun Premier sarjansa Fall Finals -turnauksella, missä kahdeksan joukkuetta kilpailee yhdestä paikasta BLAST:n joulukuussa pelattavasta World Finals -turnauksesta sekä peräti 425 000 dollarin palkintopotista.

Turnaukseen isketään kiinni myös muutama turnausbetsi, joita käsitellään juurikin tässä vihjeessä. BLAST:n turnaus on vedonlyönnin kannalta mielenkiintoinen, sillä turnauksessa pelaa käytännössä kolme täysin kuollutta joukkuetta, ja kaksi joukkuetta, jotka ovat juuri tehneet valtavia pelaajavaihdoksia. Kertoimissa tulee siis olemaan myös otteluissa ilmaa, mutta myös turnausbetseistä löytyy tälläkin kertaa aivan loistavia vedonlyöntikohteita.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

>>Pääsee turnauksen finaaliin – Heroic

Ensimmäisenä tartutaan kiinni finaaliin pääsevien joukkueiden kategoriaan, josta silmiin pistää etenkin tanskalaisjoukkue Heroicin kerroin. Heroic oli NAVI:n jälkeen majoreiden toiseksi vahvin joukkue, vaikka tanskalaisjoukkue ei tietään finaaliin selvittänytkään. Heroic hävisi välierissä G2:lle äärimmäisen tiukassa ja viihdyttävässä ottelussa, joka oli kieltämättä majoreiden kovin kamppailu. Tiukka välierä ratkesi lopulta aivan viimeisillä kierroksilla, ja olisi rehellisesti voinut kääntyä kummalle joukkueelle tahansa.

Heroic on myös turnauksessa pelaavista joukkueista ainoa, joka pystyy paperilla haastamaan NAVI:n. Myös joukkueen pelin sisäinen johtaja Casper “cadiaN” Møller on avoimesti Dexertolle antamassaan haastattelussa sanonut itseluottamuksella, että hän uskoo joukkueen olevan ainoa, joka pystyy voittamaan NAVI:n. Tämä jää nähtäväksi, mutta väitteessä on vinha perä, kun katsotaan joukkueiden formia sekä pelityyliä. Heroic on tällä hetkellä hyvinkin mahdollisesti maailman toiseksi parhain joukkue niin tulivoiman, kuin joukkuepelaamisen mittapuulla. Alla joukkueen IGL cadiaN esittelee clutch-taitoaan, mitä löytyy myös joukkueen muilta jäseniltä.

Toinen massiivinen tekijä, joka ajaa Heroicia kohti Kööpenhaminassa 16 000 ihmisen edessä pelattavan BLAST Fall Finalsin -finaaliin on se fakta, että Heroic pääsee nauttimaan Royal Areenalla kotiyleisön tuesta. Astraliksella on toki omat tanskalaiskannattajansa, jotka pysyvät joukkueen mukana tapahtui organisaatiossa mitä tahansa. #DanishCorner hengittää, mutta etenkin majoreilla oli loistavaa nähdä, kuinka myös Astraliksen fanit hyppäsivät Heroicin massiiviseen fanikatsomoon. Voi vain kuvitella, mikä meininki tällä kertaa on, kun suurin osa katsojista on tanskalaisia.

Heroic on myös vihdoin pässyt eroon koko vuoden joukkuetta riivanneesta HUNDEN-skandaalista, mikä on varmasti vapauttavaa. Rehellisesti sanottuna olisi aivan uskomaton järkytys, mikäli Heroic ei onnistuisi selvittämään tietään BLAST:n finaaliin.

>>Kartta, jossa korkein CT-voittoprosentti – Inferno

Majoreille lyötiin onnistuneesti samaan kategoriaan vetona Dust 2:n olevan kartta, missä oli korkein CT-voittoprosentti. Tämä läpäisi testin koko turnauksen mittakaavalla, mutta kuten ounasteltua, oli turnauksen viimeisessä vaiheessa ja etenkin yleisön edessä pelatessa jälleen Inferno selvästi CT-painotteisin kartta. BLAST:n turnauksessa suurin osa turnauksesta pelataan yleisön edessä. Kun ottaa huomioon, että turnauksessa on mukana rikkonaisia joukkueita, kuten Liquid ja Vitality sekä FaZe, on vaikea kuvitella, että Infernon T-puolella voitettaisiin kovinkaan paljoa kierroksia tässäkään turnauksessa.

Mukana turnauksessa näiden joukkueiden lisäksi on myös Astralis, Heroic, NIP, NAVI ja BIG, jotka ovat kaikki erittäin CT-painotteisia joukkueita. Tästä tullaankiin kysymykseen, että minkä helvetin takia Infernolle tarjotaan kategoriassa peräti 17,00 -kerrointa, kun se kirjaimellisesti oli majoreiden Champions- sekä Legends -vaiheessa turnauksen CT-painotteisin kartta.

Pelin viimeisimmät päivitykset teki ennestään CT-painotteisista kartoista Nukea lukuun ottamatta vielä enemmän CT-painotteisia. Inferno on aina isolla stagella suosinut juurikin CT-puolia kartan hankalan layoutin sekä banaani-osion vuoksi.

Nyt napataan mahdollisesti iso fisu kiinni, ja se napataan juurikin Bet365:lta, jonne tilin saa näppärästi auki tästä, mikäli sellaista ei ole itselleen vielä avannut!