CS su 01.05. klo 23:59

BLAST Showdown - Turnausvedot

BLAST Premier Showdown -turnauksissa loistavat turnausbetsit tarjolla – nappaa kertoimet talteen!

Majoreiden RMR-karsinnat on pelattu, ja nyt alkaa se kuuluisa kahden viikon odotus. Tänä vuonna ennen Majoreita kalenteriin on kuitenkin onneksi mahdutettu muutama turnaus, joista huipputasoa edustaa BLAST:n Showdown -karsintaturnaus turnausjärjestäjän kevään finaaliturnausta varten. BLAST järjestää Amerikalle sekä Euroopalle omat karsintaturnauksensa, jotka pelataan samanaikaisesti 27. päivä huhtikuuta alkaen. Turnaukset huipentuu 1.5 pelattaviin finaaleihin, joiden voittajat lunastavat paikan BLAST Premier Spring Finals -turnauksesta.

Euroopan osalta Showdown on äärimmäisen mielenkiintoinen. Mukana on todella kovatasoisia joukkueita, ja muutama yllätysvoittoihin kykeneväinen nimi. Euroopan karsintaturnauksesta löytyy kahdeksan joukkuetta, jotka taistelevat yhdestä paikasta Sping Finals -turnauksessa. Mukana on Heroic, NKT, ENCE, CPH Flames, Astralis, Movistar Riders, NIP ja Bad News Eagles.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Amerikan Showdown -turnauksessa homman nimi on sama. Kahdeksan joukkuetta, ja vain yksi paikka tarjolla finaaliturnaukseen. Mukana Amerikan turnauksessa on FURIA, Sharks, GODSENT, Evil Geniuses, Complexity, MIBR, Liquid ja paiN. Molemmissa turnauksissa kaavion merkitys on valtaisa, sillä ottelut pelataan single elimination BO3-formaatilla. Yksi tappio, ja olet ulkona.

Pääsee finaaliin – NIP (EU)

Euroopan karsintaturnauksessa päästään hyödyntämään kaaviota todella hienosti. NIP pelaa turnauksen alemmassa osassa kaaviota, ja saa ensimmäisessä ottelussaan vastaansa Bad News Eaglesin. Vaikka BNE onnistuikin karsimaan itsensä ensi kuussa pelattavaan Major-turnaukseen, on silti täysin selvää, että joukkue on omalta tasoltaan selvästi ruotsalaisjoukkuetta heikompi.

NIP karsi niin ikään Majoreille ja teki sen huomattavasti helpomman kaavan kautta, vaikka joukkueen peli olikin karsintojen alkuvaiheessa hieman ailahtelevaa. NIP sai kuitenkin juonen päästä kiinni pikaisesti, ja joukkueen IGL Hampus “hampus” Poser sekä joukkueen valmentaja Daniel “djL” Narancic todistivat jälleen kerran kykynsä taktiikkapuolella. NIP näytti hyvin rasvatulta koneistolta ja joukkueen uusin vahvistus Ludvig “Brollan” Brolinkin näytti istuvan joukkueeseen mainiosti.

Jos ja kun NIP ensimmäisen ottelun hoitaa, tulee toisessa ottelussa vastaan Astralis – Movistar Riders -ottelun voittaja. Molemmat joukkueista on näyttänyt erittäin heikolta viime aikoina, ja Astralis kamppailee edelleen samojen pelillisten ongelmien kanssa. Joukkue on loistava kartoissa, mitkä mahdollistaa vahvan lurk-tyylisen pelityylin, mutta rehdeissä kartoissa joukkueella ei ole palaa. Jos Movistar Riders onnistuisi Astraliksen voittamaan, ei heilläkään pitäisi olla mitään palaa selvästi edellä olevaa NIP:ä vastaan.

Finaaliin joukkue saisi vastaansa ylemmän kaavion voittajan, joka on joku CPH Flamesin, Heroicin ja ENCE:n joukosta. Betsissä tosin painetaan vaan NIP:n finaaliin pääsyä, mikä olisi tietysti tässä vaiheessa jo ratkaistu. Kahdella helpolla ottelulla NIP:n pitäisi olla turnauksen finaalissa.

Voittaa turnauksen – FURIA (NA)

Amerikan karsintaturnauksen puolella painetaan puolestaan suoraan turnauksen voittajaa. Brassijoukkue FURIA on näyttänyt koko Amerikan-alueen ylivoimaisesti kovimmalta joukkueelta eikä edes Liquid ole pystynyt pelillisesti ylettymään FURIA:n tasolle. Joukkue on pelillisesti ja pelityyliltään niin uniikki tällä hetkellä, että vastustajien on todella vaikea ylipäätään edes valmistautua pelaamaan FURIA:a vastaan.

FURIA kohtaa ensimmäisessä ottelussaan heikon brassijoukkue Sharksin, mistä pitäisi kävellä yli todella helposti. Toisessa ottelussa vastaan tulee EG – GODSENT -ottelun voittaja. Molemmat ovat tuhansia kilometrejä FURIA:a perässä tasonsa puolesta eikä heistäkään pitäisi koitua mitään haittaa. Ensimmäinen haaste tuleekin vasta finaalissa.

Finaalissa FURIA saa todennäköisesti vastaansa joko Liquidin tai Complexityn. Kyseisten joukkueiden pitäisi kohdata toisella kierroksella, ja taistella finaalipaikasta, sillä molempien avausotteluiden vastustajat ovat heikkoja. Kumpi tahansa ottelun vie, on FURIA selvä ennakkosuosikki finaalissa, ja täten joukkueen hitusen päälle kahden kerroin kelpaa lapulle mainiosti.

10 euroa pelirahaa