CS to 19.01. klo 16:00

BLAST Spring Groups - Turnausvedot

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

FREE MONEY! – Kolmesti maailman parhaaksi pelaajaksi valittu s1mple asetettu pelaajavedoissa cadiaN:a vastaan?

Kun noin 10 minuuttia sitten tutkailin BLAST:n Spring Groups -turnauksen turnausvetoja, jouduin hieman hieraisemaan silmiäni. Onko viina sittenkin tehnyt tepposet? Eilisillan viinilasit ovat vihdoin sekoittaneet pääni. Vai onko sittenkään? On vieläkin aivan uskomatonta, ja vaikeata käsittää, miten, kuka ja miksi on kertoimet BLAST:n Spring Groups -turnauksen pelaajakohtaisiin vetoihin asetettu. Nyt puhutaan siis kenties koko vuoden ilmaisimmasta vedosta. Tässä on rehellisesti sanottuna siis ilmaista rahaa tarjolla. Aikuisten oikeasti.

BLAST Spring Groups -turnaus on alkuvuoden ensimmäinen huipputason turnaus, ja MrGreen on selvästikin pistänyt parastaan. Kertoimenlaskijan tontille on ilmeisesti palkattu talviloman ajaksi Niilo 16v Tampereelta, sillä nyt on jotain niin käsittämätöntä tapahtunut. Mennään asiaan.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

NAVI:n Oleksandr “s1mple” Kostylieville saa kirjoitushetkellä aivan käsittämätöntä 1.66 -kerrointa Heroicin Casper “cadiaN” Mølleria vastaan turnauksen pelaajakohtaisissa vedoissa. Kyseessä on HLTV Rating -kategoria eli korkeamman Ratingin turnauksen lopussa omaava pelaaja voittaa vedon.

Lajia tietäville ei varmastikaan tarvitse perustella, miksi tämä veto on käytännössä ilmaista rahaa, mutta kerrotaan se nyt heille, jotka eivät normaalisti Counter-Strikea seuraa. S1mple palkittiin juuri edellisviikonloppuna käydyssä HLTV Award Showssa kolmatta kertaa maailman parhaaksi pelaajaksi. CadiaN ei ole ollut koko listalla (jossa on joka vuosi 20 pelaajaa) kertaakaan.

CadiaN:n HLTV Rating viime vuonna oli 1.09. S1mplen HLTV Rating oli viime vuonna 1.25. Heroicin pelin sisäisenä johtajana toimiva cadiaN ei missään universumissakaan ole saamassa s1mpleä korkeampaa ratingia – ei ikinä. Alla oleva kuvaaja kertokoot enemmän kuin tuhat sanaa.

Laita s1mple lapullesi ja heti!