CS ke 14.12. klo 08:00

BLAST World Finals - Turnausvedot

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

BLAST World Finals -turnaus tarjoilee loistavaa kerrointa FaZe:lle! – Muut joukkueet siirtäneet katseet jo ensi vuodelle

Loppuvuoden viimeinen huipputurnaus Counter-Striken puolella alkaa 14. päivä joulukuuta eli keskiviikkona. Silloin käyntiin pyörähtää BLAST Premier World Finals, joka on siis BLAST:n turnauskalenterin vuoden kovatasoisin turnaus, ja se kyseinen turnaus, mihin kaikki BLAST:n partnerijoukkueet tähtäävät läpi vuoden. World Finals -turnausta varten kerrytetään vuoden mittaan pisteitä niin ESL:n, kuin BLAST:n turnauksista, ja vain parhaat pääsevät mukaan.

Tänä vuonna mukana on Heroic, Outsiders, FaZe, NAVI, Liquid, Vitality, G2 ja OG. Joukkueet taistelevat miljoonan dollarin palkintopotista sekä Abu Dhabin Etihad Arenan lavalla nostettavasta pokaalista. Kuka vie voiton?

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

FaZe vahvoilla! Löytyykö haastajaa?

Turnauksen ennakkosuosikki kertoimien valossa on ehdottomasti FaZe Clan. Vaikka joukkue ei ole hetkeen nostanut pokaalia, on rosteri näyttänyt edelleen maailman kovatasoisimmalta, varsinkin nyt, kun NAVI:lla on kovia ongelmia kokoonpanonsa kanssa. NAVI:n osakkeita tuskin nostaa turnauksessa se, että joukkue käyttää akatemiapelaajaansa Andrii “npl” Kukharskyitä osissa otteluissaan, vaikka kovatasoinen nuorukainen onkin. Npl heitetään todella kovaan paikkaan, kun herran ensimmäiset ottelut ammattitasolla on heti yhdessä vuoden kovatasoisimmista turnauksista.

FaZe:lle sopii myös loistavasti se, että BLAST Fall Finalsin finaalissa joukkueen kaatanut Heroic ei saa turnaukseen rosterin ylivoimaisesti paras pelaajaansa, sillä Martin “stavn” Lund jää pois turnauksesta henkilökohtaisista syistä. Hänet korvaa alkuvuoden Astraliksessa pelannut Kristian “k0nfig” Wienecke.

Liquidista ei ole haastajaksi, kuten ei ole myös OG:stakaan. G2 on edelleen järisyttävän heikko, eikä joukkue pysty taistelemaan pokaaleista niin kauan, kun joukkueen pelin sisäinen johtaja Rasmus “HooXi” Nielsen näyttää serverillä siltä, kuin ei olisi ikinä Counter-Strikeen koskenutkaan. HooXin taso ei riitä, ja Nikola “NiKo” Kovač sekä Ilya “m0NESY” Osipov eivät pysty kantamaan joukkuettaan turnausvoittoihin. Justin “jks” Savagelta vaaditaan HooXin tapaan aivan älyttömästi lisää tulivoimaa.

Ainoa kysymysmerkki turnaukseen lähdettäessä on Vitality, joka FaZen onneksi pelaa turnauksen B-lohkossa. Vitality ei ole pelannut virallisia otteluita Rion Majoreiden jälkeen eli joukkueella on ollut hieman yli kuukauden tauko harjoitella. Vitality saapuu turnaukseen pienoisena kysymysmerkkinä, mutta on silti todettava, että on erittäin epätodennäköistä nähdä Vitalityltä tarvittavia kehitysaskelia vain kuukaudessa.

Uuden päivityksen merkitys turnauksen kannalta

Turnaus on ensimmäinen huipputurnaus, joka käyttää uutta CS:GO:n updatea, jossa Dust 2:n tilalle tuotiin täysin uusi kartta Anubis. Samalla heikennettiin jo lähes ylivoimaiseksi muodostunutta M4A1-S -asetta sekä pelin tarkkuuskivääriä. On hyvin todennäköistä, että monet siirtyvät käyttämään M4A1:tä, sillä pitkiltä etäisyyksiltä ammuttaessa “silukoltti” on heikentynyt aivan valtavasti.

On myös mielenkiintoista nähdä, mitkä joukkueet ovat ottaneet Anubiksen haltuunsa. FaZe:lla ei hätää pitäisi olla, vaikka joukkueen vakipoisto ei ollutkaan Dust 2, vaan Vertigo. Joukkue antoi merkkejä jo pitkään ennen Dustin poistoa, että Vertigo on myös tarvittaessa hallussa, joten mikäli joukkue kokee olevansa heikko Anubiksessa, voi FaZe varmastikin pelata Vertigoa. Näin karkeasti heitettynä FaZe vaikuttaa kuitenkin loistavalta joukkueelta Anubiksessa roolitusten puolesta.

BLAST Premier 💥

@BLASTPremier
🚨6 days to go!🚨

8 teams

$1,000,000 prize pool

1 World Final Champion

Get your tickets and watch us crown a champion for the last time in 2022:
etihadarena.ae/en/event-booki…

#BLASTPremier
@abudhabi_gaming