CS ti 07.12. klo 11:00

BLINK - ECSTATIC

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

BLINK saa revanssin tanskalaisjoukkue ECSTATIC:sta

Malta Vibes -turnaus jatkuu tiistaina Counter Striken merkeissä. Päivän ensimmäisessä ottelussa tanskalaisjoukkue ECSTATIC saa vastaansa Albaniasta kotoisin olevan BLINK:n. Ottelu alkaa klo: 11:00 ja se pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla. Ottelu on yksi turnauksen neljästä puolivälierästä, mistä voittaja etenee neljän parhaan joukkoon turnauksen välieriin.

BLINK ja ECSTATIC kohtasivat vastikää pelatussa BO3-ottelussa, minkä ECSTATIC voitti lukemin 2-1. Tanskalaisjoukkue aloitti ottelun hitaasti, ja hävisi valitettavasti oman karttavalintansa Vertigon lukemin 16-11. Loppuottelu oli kuitenkin tanskalaisjoukkueen heiniä, kuten oli ounasteltukin. Tällä kertaa luotetaan siihen, ettei ECSTATIC häviä omaa karttavalintaansa varsinkin, kun kokemusta BLINK:n pelitavasta on nyt huomattavasti enemmän.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

ECSTATIC ⚡️

@EcstaticCS
WE TAKE THE WIN!!!
We made the reverse sweep and take down @TeamBLINK_ 2-1 in the semi-final of @PinnacleEsports Fall Series 3!
Next up is the GRAND FINAL vs @ExtraSaltGG

ECSTATIC tulee poistamaan jälleen Miragen, kun BLINK puolestaan poistaa Nuken. ECSTATIC saa jälleen valittua omaksi kartakseen Vertigon, kun BLINK todennäköisesti valitsee joko Ancientin tai Dust 2:n. ECSTATIC poistaa toisena kahdesta edellä mainitusta kartasta jäljelle jääneen, jolloin BLINK:n poistaessa Overpass, on kolmantena karttana jälleen vuorossa Inferno.

ECSTATIC oli edelliskerralla yhtä karttaa lukuun ottamatta selvästi parempi joukkue. Luotetaan tanskalaisjoukkueen vahvuuteen ja oppimiskykyyn vahvasti, ja isketään roposet Coolbetillä ECSTATIC:n tasoitukselle. Tilin Coolbetille saa auki napauttamalla tästä!